Robofil 310 - brak odpowiedniej technologii
-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 3
Robofil 310 - brak odpowiedniej technologii
Pozdrawiam i z góry dziękuje
Ostatnio zmieniony 14 lip 2009, 13:33 przez William, łącznie zmieniany 1 raz.
Tagi:
-
Dziekuje za odpowiedz.
Niestety posiadam "Robofil 300/310 Mark V 5D technologies Ver: MM 16" a ze zdjęć ktore mi wysłali wychodzi ze maja nowsza wersje numer 58. Faceta wywalili i nie ma kto przegrać
moze ma ktos podobna technologie? choć na cud bym nie liczył.
Pytanie z innej beczki, poszukuje instrukcji po polsku lub angielsku odnosnie konserwacji itp. obróbka zwolniła mi z 1.4mm/min do 0.8mm/min,wszystkie 8 filtrow wymieniłem, kontakt mocy wyczyściłem i zmienilem strone wszystko przeczyściłem w górnej i dolnej głowicy, wymienilem nawet zywice a problem pozostał
Niestety posiadam "Robofil 300/310 Mark V 5D technologies Ver: MM 16" a ze zdjęć ktore mi wysłali wychodzi ze maja nowsza wersje numer 58. Faceta wywalili i nie ma kto przegrać

Pytanie z innej beczki, poszukuje instrukcji po polsku lub angielsku odnosnie konserwacji itp. obróbka zwolniła mi z 1.4mm/min do 0.8mm/min,wszystkie 8 filtrow wymieniłem, kontakt mocy wyczyściłem i zmienilem strone wszystko przeczyściłem w górnej i dolnej głowicy, wymienilem nawet zywice a problem pozostał
-
Mam dyskietke ale wersja jest starsza niz ta używana w Danii. Drążę ząbki w drucie 1mm o łacznej grubosci 14mm. Obróbka pod wysokim cisnieniem odpada gdyz moze spowodowac uginanie sie drutu w przyrządzie. Technologia XS25a. problem w tym ze chodzilo z normalna predkoscia i nagle cos sie zmienilo. Dzieki Twist
-
- Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
witaj
tak bez przyczyny to ponoć nic sie nie dzieje,ale jak chcesz to przeslij mi na email lub gg rysunek co drazysz i jakim drutem jaka dokladnosc ,dobrze by bylo zebys jeszcze przeslal swój program (cmd,iso,tec) to popatrze o co biega ,moze cos zaradzimy,moze byla by mozliwosc nawet podjechania do ciebie no ale to narazie teoria
czesc
tak bez przyczyny to ponoć nic sie nie dzieje,ale jak chcesz to przeslij mi na email lub gg rysunek co drazysz i jakim drutem jaka dokladnosc ,dobrze by bylo zebys jeszcze przeslal swój program (cmd,iso,tec) to popatrze o co biega ,moze cos zaradzimy,moze byla by mozliwosc nawet podjechania do ciebie no ale to narazie teoria
czesc
-
- Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
- Posty w temacie: 1
CześćWilliam pisze:Dziekuje za odpowiedz.
Niestety posiadam "Robofil 300/310 Mark V 5D technologies Ver: MM 16" a ze zdjęć ktore mi wysłali wychodzi ze maja nowsza wersje numer 58. Faceta wywalili i nie ma kto przegraćmoze ma ktos podobna technologie? choć na cud bym nie liczył.
Wyślij na PW adres to prześlę odpowiednie technologie. Pozdrowienia
wr