kamar pisze:Jeżeli rzeczywiście kolega ma na to tylko 15 k zł to wymagań za wielkich mieć nie może.

Pomysł z budowa ploterka podobnej konstrukcji przypadł mi do gustu.
W wolnej chwili zrobię parę szkiców i kalkulacje..
Drzwi nie ważą tonę, można i podwiesić do sufitu na jakiejś gumie ...IMPULS3 pisze:Ale do drzwi lepsza bylaby z ruchomą bramą, bo ta część wystająca poza maszynę lepiej usztywnić nawet podpierając o posadzkę.
Masz dostęp do maszyn itp ... to się zapewne zmieścisz ale gdy trzeba większość zlecić i do tego kupić wszystkie części a także doprowadzić żeby ta maszyna przypominała maszynę to kwota jest nie wielka...kamar pisze:Takiej to na pewno nietanifon pisze:[jednak za 15tys...
co można właściwie kupić ?![]()
ale budując samemu pewnie by się w tej kwocie zmieścił.
Ja o tym bardzo dobrze wiemgmaro pisze:Masz dostęp do maszyn itp ... to się zapewne zmieścisz ale gdy trzeba większość zlecić i do tego kupić wszystkie części a także doprowadzić żeby ta maszyna przypominała maszynę to kwota jest nie wielka...kamar pisze:Takiej to na pewno nietanifon pisze:[jednak za 15tys...
co można właściwie kupić ?![]()
ale budując samemu pewnie by się w tej kwocie zmieścił.
Boże spraw żeby mi się chciało, tak mocno jak mi się nie chcekamar pisze:No fakt. Moja optyka jest nieco spaczona. Praktycznie wszystko mogę zrobić u siebie choć nie zawsze się chce.gmaro pisze: Masz dostęp do maszyn itp ... to się zapewne zmieścisz ale gdy trzeba większość zlecić i do tego kupić wszystkie części...