Automat do przewijania stojanów.

Ogólne tematy związane z maszynami CNC, maszyny o odmiennej konstrukcji czyli wszystko co nie pasuje do powyższych.
Tu możesz również przedstawić się i opisać swoją maszynę

diodas1
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)
Posty w temacie: 4

Post napisał: diodas1 » 02 kwie 2013, 23:02

Ja też się tym nie trudnię więc moja wiedza opiera się tylko na obserwacjach i intuicji. Ostatnie zdanie jest najcenniejsze bo wskazuje dokładnie na jakiego człowieka powinien trafić cristo81, Potrzebny jest artysta-akrobata z domieszką wiedzy technicznej, pasjonat SF.

Tagi:

Awatar użytkownika

Autor tematu
cristo81
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Posty w temacie: 8

Post napisał: cristo81 » 03 kwie 2013, 10:57

Dzięki za wszelkie uwagi są bardzo cenne. Nie będę robił testów na żywym organizmie bo szkoda na to pieniąchów :wink: ale postaram się zrobić jakiś projekt choćby z drewna :mrgreen: i zaprezentuje go tutaj, może wtedy znajdą się głowy, które doradzą mi jak go zrealizować i czy nadal warto.

Pozdrawiam wszystkich.

diodas1
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)
Posty w temacie: 4

Post napisał: diodas1 » 03 kwie 2013, 17:19

Bardzo dobry pomysł. Sam się przekonasz że kiedy wykażesz taką inicjatywę to środowisko tego forum zareaguje dużo żwawiej. Pojawią się podpowiedzi jak ten Twój projekt ulepszyć, będzie też kąśliwa ale często cenna krytyka i zacznie się rozwijać cała idea. Ludzie którzy mają tylko marzenia a potem popiskują "weźmy się i zróbcie" trafiają na ścianę znudzenia.

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „NASZE AMATORSKIE MASZYNY CNC”