Jest to mój pierwszy post na tym forum, dlatego proszę o wyrozumiałość - jeśli nie trafiłam z problemem do odpowiedniego działu, to z góry przepraszam.
Mam zamiar założyć firmę, która między innymi będzie się trudnić grawerowaniem. Mianowicie - mam zamiar sprzedawać alerty medyczne. Alerty to takie bransoletki dla osób cierpiących na choroby przewlekłe (cukrzyca, epilepsja, etc.), które mogą wywołać nieprzyjemne zajścia w miejscach publicznych. Bransoletka taka ma poinformować osoby trzecie o stanie zdrowia takiej osoby, żeby jak najszybciej udzielić pomocy. Wyglądać to ma mniej więcej tak:

Kluczowa jest ta mała płytka z wężem eskulapa - informacje o chorobie (+ imię i nazwisko i ewentualnie numer kontaktowy do bliskiej osoby) mam zamiar grawerować od jej wewnętrznej strony. Płytka jest ze stali nierdzewnej i ma wymiary 41 mm x 16 mm i ma lekko wygięty, ergonomiczny kształt.
Potrzebuję więc jakiejś małej grawerki, która poradzi sobie ze stalą nierdzewną. Gdybyście mogli mi pomóc w wyborze, albo gdybyście mogli mi podrzucić jakieś linki do firm zajmującymi się sprzedażą takich maszyn - byłabym bardzo, bardzo wdzięczna. Nie potrzebuję jakieś wielkiej kolumbryny, z racji tego, że to będzie mała działalność, a nie żadna wielka fabryka

To chyba wszystko - jeśli coś spartoliłam z tematem, miejscem, to naprawdę sorry, forum jest bardzo duże i trochę się w nim gubię.
Z góry dzięki za pomoc!
Pozdrowienia,
Ania