poszukuje osób z okolic Ostrołęki
-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 2
poszukuje osób z okolic Ostrołęki
Witam wszystkich. Mam dość nietypowe zapytanie - mianowicie poszukuję osób (najlepiej z okolic Ostrołęki bądz w promieniu 50 km od niej) którzy podobnie jak ja interesują się ogólnie pojętym CNC. Chodzi mi o nawiązanie kontaktów, wymianie doświadczeń itp. Pozdrawiam Maciek
Tagi:
-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 1
Szkoda czasu na szukanie ludzi lepiej uczyć się samemu, raczej nie nawiążesz kontaktów z osobami, które będą wiedziały więcej od Ciebie. Ci, co coś wiedzą to nie mają czasu na pierdoły, ciężko pracują i robią kasę. Ci, którzy mają czas i nie robią kasy nie mają również wiedzy. Pozdrawiam i życzę Ci powodzenia.
-
- Moderator
-
ELITA FORUM (min. 1000)
- Kontakt:
Witaj
Pozwól że i ja dodam kilka słów ,uważam jak przedmówca - bo to stara prawda ...
Dlatego też uważam iż tu na forum znajdziesz interesujące osoby i masz szersze spektrum możliwości bo cała polska a nawet świat
... sam nawiązałem już mnóstwo fajnych znajomości na forum dzięki którym miałem możliwość wymiany poglądów oraz uzyskania ciekawych informacji ...
Pozwól że i ja dodam kilka słów ,uważam jak przedmówca - bo to stara prawda ...

Dlatego też uważam iż tu na forum znajdziesz interesujące osoby i masz szersze spektrum możliwości bo cała polska a nawet świat

... sam nawiązałem już mnóstwo fajnych znajomości na forum dzięki którym miałem możliwość wymiany poglądów oraz uzyskania ciekawych informacji ...

... z poważaniem ....pozdrawiam --- Doceń to że, poświęciłem Ci trochę czasu !!! wciśnij "pomógł" to nic nie kosztuje
---
Moja pierwsza i druga maszynka a trzecia w fazie testu http://www.cnc.info.pl/viewtopic.php?t=2281

Moja pierwsza i druga maszynka a trzecia w fazie testu http://www.cnc.info.pl/viewtopic.php?t=2281
-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 2
Tak, to prawda, forum zwłaszcza tutejsze to okno na świat. Jednak nic nie zastąpi (według mnie) kontaktów bezpośrednich, bo od samego czytania, przeglądania człowiek zdobywa wiedzę, a brakuje mu doświadczenia, które może zdobyć mając fizyczny kontakt z maszyną, warsztatem widząc jak to jest na żywo. Mimo wszystko nie będę się poddawał i szukał dalej, a jeśli zajdzie potrzeba to i promień wyjazdu się poszerzy
.
Pozdrawiam Maciek

Pozdrawiam Maciek
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
Witam Kolego,Jednak nic nie zastąpi (według mnie) kontaktów bezpośrednich
Co prawda nie jestem z miejsca, w którym Kolega szuka kontaktu, ale w dobie internetu niedogodność tę można, przynajmniej w części, zmniejszyć. Może mógłbym Koledze w czymś pomóc?
Pozdrawiam
Technologia CNC od 1979r.
Programowanie technologiczne
SINUMERIK Operate
Programowanie technologiczne
SINUMERIK Operate
-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
mysle ze te forum jest oknem bo mozna niezle kontakty zlapac ja bynajmniej dzieki forum uzyskalem kiedys naprawde duza pomoc od jednego kolegi ktory podal mi numer telefonu a ze sprawe mialem gardlowa i co sie okazalo ze pomimo niewielkiego czasu wolnego ta osoba mi pomogla i to strasznie wiec najpierw forum zaprzyjaznij sie dawaj tematy wartosciowe
i jak zobaczysz ze osoba wie wiecej niz ty popytaj sie go na PM nie wiem czy to dobrze wyjasnilem dopiero co wstalem 

Znudzila mi sie reklama
Niedlugo pojawi sie nowy chomik
Niedlugo pojawi sie nowy chomik