Szukam firmy, która wykona konstrukcje [Śląsk]
-
Autor tematu - Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 7
Szukam firmy, która wykona konstrukcje [Śląsk]
Tak jak w temacie, szukam firmy, która wykona dla mnie konstrukcje frezarki CNC tylko porządnie z wyżarzaniem, zabielaniem bazy itd. Najlepiej ze śląska.
Tagi:
-
Nie musisz się tak starać i tak nie kliknę Ci w pomógł. Zgłoszę się do firmy polecanej przez kolegów z forum, jeżeli nie wykonywałeś takiej konstrukcji i nie masz żadnej firmy do polecenia to, po co się odzywasz ? Posty nabijasz ? 
Ty mi dajesz kolego jakieś wypociny z Google a nie piszesz ze jesteś zadowolony z obsługi firmy X. Polecana przez Ciebie w linku huta Częstochowa nie będzie się bawić w spawanie jednej bramy z resztą już nie ważne. Nie musi być to zaraz jakaś znaczna firma może być to mały zakładzik tylko pod warunkiem żeby dobrze zrobił. (bez skojarzeń
)

Ty mi dajesz kolego jakieś wypociny z Google a nie piszesz ze jesteś zadowolony z obsługi firmy X. Polecana przez Ciebie w linku huta Częstochowa nie będzie się bawić w spawanie jednej bramy z resztą już nie ważne. Nie musi być to zaraz jakaś znaczna firma może być to mały zakładzik tylko pod warunkiem żeby dobrze zrobił. (bez skojarzeń

Ostatnio zmieniony 28 lip 2012, 13:44 przez oskaeg, łącznie zmieniany 1 raz.
-
To ze zrobią małą serie to nie wątpię, ale nie wyglądają na takich, co zrobią jedną sztukę. Panowie na miłość boską bądźcie poważni, przecież tu chodzi o jedną małą konstrukcje, mógłbym zgłosić się do pierwszego lepszego spawacza, ale wole oddać to małe zleconko osobie, która zajmuje się tego typu rzeczami. To chyba normalne nie?peritus pisze:Bardzo dobrze zrobi:oskaeg pisze: pod warunkiem żeby dobrze zrobił. (bez skojarzeń)
http://www.ponarzywiec.com.pl/uslugi
-
- Znawca tematu (min. 80)
- Posty w temacie: 2
po czym poznałeś ,że nie wyglądająoskaeg pisze:nie wyglądają na takich, co zrobią jedną sztukę.... mógłbym zgłosić się do pierwszego lepszego spawacza, ale wole oddać to małe zleconko osobie, która zajmuje się tego typu rzeczami.
Jakie zadałeś pytanie na początku?, skoro każda odpowiedź jest nie taka!
To ty nabijasz posty i zawracasz gitarę na forum:
ale wolej oddaj to małe zleconko osobie i nie zawracaj głowy!

-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 3
Re: Szukam firmy, która wykona konstrukcje [Śląsk]
Jakbys znalazl to daj znacoskaeg pisze:Tak jak w temacie, szukam firmy, która wykona dla mnie konstrukcje frezarki CNC tylko porządnie z wyżarzaniem, zabielaniem bazy itd. Najlepiej ze śląska.

Ja ide a skrecane bloki aluminium - bedzie prosciej, taniej i dokladniej.
q
-
Re: Szukam firmy, która wykona konstrukcje [Śląsk]
"Tylko sith przemawia w ten sposób"aros pisze:po czym poznałeś ,że nie wyglądająoskaeg pisze:nie wyglądają na takich, co zrobią jedną sztukę.... mógłbym zgłosić się do pierwszego lepszego spawacza, ale wole oddać to małe zleconko osobie, która zajmuje się tego typu rzeczami.
Jakie zadałeś pytanie na początku?, skoro każda odpowiedź jest nie taka!
To ty nabijasz posty i zawracasz gitarę na forum:
ale wolej oddaj to małe zleconko osobie i nie zawracaj głowy!
Masz racje Szefie chyba nie ma, co się bawić w złomy, to tylko pozorna oszczędność. Stopy aluminium osiągają twardość do 32 HRC, jest to twardość stali stopowej wstępnie ulepszonej. Jestem zdecydowany iść w tą stronę tylko nie mam ogólnej koncepcji na tą konstrukcje z aluminium, te konstrukcje stalowe są teoretycznie łatwiejsze do skopiowania.oprawcafotografii pisze:Jakbys znalazl to daj znacoskaeg pisze:Tak jak w temacie, szukam firmy, która wykona dla mnie konstrukcje frezarki CNC tylko porządnie z wyżarzaniem, zabielaniem bazy itd. Najlepiej ze śląska.
Ja ide a skrecane bloki aluminium - bedzie prosciej, taniej i dokladniej.
q
Pozdrawiam Oskar G.