Witam potrzebuje pomocy z doborem "stali".
Pomoc przy dobrze stali.
-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 2
Witam potrzebuje pomocy z doborem "stali".
Witam nie wiem jak wylądowałem w tym miejscu kompletnie się na tym nie znam ale jak już jestem to zapytam, może ktoś da rade mi pomoc, siostra nie daje mi żyć ponieważ chce " stal do pizzy " tylko że jej ceny nie odpowiadają, dlatego mam znajomego który ma dostęp do blach " S235 | S355 oraz stali nierdzewnej inox " nie dostałem więcej informacji o tych blachach, wiec moje pytanie której z tych 3 blach mogę użyć, ta stal będzie miała kontach z żywnością.
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
Re: Witam potrzebuje pomocy z doborem "stali".
Ale co ona chce z tą stalą robić? Piec do przemysłowgo wypieku pizzy budować? Pizzerie zakłada i 25zł za "blachę do pizzy" albo 100zł za "żeliwną płytę do pizzy" to za drogo bo potrzebuje 100 sztuk?
-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
wyciąć na wymiar do normalnego domowego piekarnika i z tego co ja szukałem to 250 - 500 takie płyty na amazonie znalazłem cos podobnego w wymiarach Gourmetrics Stal 38x32cm x 8mm za 142,00€
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
Musi być stal? Na amazonie jest sporo płyt żeliwnych o różnych wymiarach- ceny startują od jakichś 40euro (szukałem pod "pizza gusseisen"). Na allegro też trochę tego jest... Pewnie nadal drożej niż kawałek s235 ale "żeliwne patelnie są najlepsze"