Proszę o poradę gdzie kupywać frezy VHM z węglika spiekanego jednopiórowe do obróbki aluminium. Zamawiałem już z kilku sklepów lecz jakość i wymiary mi nie odpowiadają. Mianowicie o miej wiecej tych parametrach :
frez 6fi o długości 75mm jednopiórowy o mocowaniu fi6
frez 10 fi o długości powyżej 70mm o mocowaniu np fi8
FREZY Z WĘGLIKA SPIEKANEGO GDZIE ZAKUPIĆ
POSZUKUJĘ DOBREGO SKLEPU Z FREZAMI VHM JEDNOPIÓROWYMI
-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 2
-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 1
Re: FREZY Z WĘGLIKA SPIEKANEGO GDZIE ZAKUPIĆ
Rozumiem że szukasz o takiej długości frezy, a jaką długość roboczą potrzebujesz, ewentualnie do jakiej wysokości może być podszlif,.
-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 2
Re: FREZY Z WĘGLIKA SPIEKANEGO GDZIE ZAKUPIĆ
długość robocza może być 20mm i interesują mnie frezy do firmy w której pracuję by stale zamawiać.
NP. Frez vhm fi6 jednopiórowy o fi6 mocowanie i długość całkowita 70mm część robocza 20mm
frezuję głębokość 2mm ale dostęp do powierzchni frezowania jest 55 mm niżej a głowica wrzeciona przychaczy
potrzebuję też inne frezy ale muszę znaleść miejsce w którym zamówię dobrej jakości frezy co jakiś kwartał no i oczywiście o odpowiednich wymiarach.
NP. Frez vhm fi6 jednopiórowy o fi6 mocowanie i długość całkowita 70mm część robocza 20mm
frezuję głębokość 2mm ale dostęp do powierzchni frezowania jest 55 mm niżej a głowica wrzeciona przychaczy
potrzebuję też inne frezy ale muszę znaleść miejsce w którym zamówię dobrej jakości frezy co jakiś kwartał no i oczywiście o odpowiednich wymiarach.