Opinia o sklepie cncprofi.com

Szukasz informacji o silniku, scalaku czy innym elemencie to podaj symbol, i inne oznaczenia a moze ktos coś ci znajdzie

Autor tematu
Saiti
Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
Posty w temacie: 2

Opinia o sklepie cncprofi.com

Post napisał: Saiti » 28 gru 2012, 14:20

Witam. Krótka sprawa jak w temacie - zapewne wielu z Was miało do czynienia. Do mnie przemawiają stosunkowo dobre ceny. Jakieś opinie? Warto się zaopatrzeć? Materiał i klasy dokładności powtarzalne tak jak w innych sklepach, ale ceny niższe. Jest sens?

Tagi:

pixes2
Specjalista poziom 2 (min. 300)

Post napisał: pixes2 » 28 gru 2012, 21:08

Z silników krokowych zakupionych u nich nie byłem zadowolony. Innych rzeczy nie miałem okazji kupować. Ponieważ nie słyszałem, aby ktokolwiek inny skarżył się na ich jakość, należy pewnie przyjąć, że to odosobniony przypadek... Zniechęciło mnie natomiast do nich to, że w ogóle nie odpowiadają na pytania dotyczące reklamacji. Solidny sprzedawca ustosunkowałby się chociaż...

Pozdrawiam.
Tomek.

Autor tematu
Saiti

Post napisał: Saiti » 28 gru 2012, 23:46

Ja poprosiłem 2 dni temu o rysunki techniczne i zapytałem o zarobienie śrub kulowych na indywidualny wymiar - na razie bez odpowiedzi. Z ciekawości - co miałeś z krokowcami? Parametry inne niż podane czy np awaryjność ponadprzeciętna?

Chciałem pozanabywać części na, hmm, prawie 5 tysięcy złotych, niestety brak odpowiedzi ustosunkowuje mnie do stania na baczności - a szkoda.

pixes2

Post napisał: pixes2 » 29 gru 2012, 00:00

Saiti pisze:Parametry inne niż podane czy np awaryjność ponadprzeciętna?
Parametry wydawały się ok. Nie mogłem zwalczyć rezonansu mechanicznego. Próbowałem na różnych sterach, w końcu wymieniłem motorki i jest dobrze. Te nieszczęsne silniki poszły do mniej wymagającego zastosowania...

Pozdrawiam.
Tomek.

Raven
Specjalista poziom 3 (min. 600)
Specjalista poziom 3 (min. 600)
Posty w temacie: 1

Post napisał: Raven » 29 gru 2012, 10:45

Saiti - jest sezon ogórkowy w większości firm teraz...

Święta... sylwester... urlopy... dwa dni na polskie warunki to naprawdę wygórowane oczekiwanie w kwestii czasu odpowiedzi ;)

Na szczęście są firmy które się wyłamują i odpowiadają na kontakt normalnie (nie mówię akurat o branży sklepów z akcesoriami CNC).

oprawcafotografii
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)
Posty w temacie: 1

Post napisał: oprawcafotografii » 29 gru 2012, 11:02

Saiti pisze:Ja poprosiłem 2 dni temu o rysunki techniczne i zapytałem o zarobienie śrub kulowych na indywidualny wymiar - na razie bez odpowiedzi. Z ciekawości - co miałeś z krokowcami? Parametry inne niż podane czy np awaryjność ponadprzeciętna?

Chciałem pozanabywać części na, hmm, prawie 5 tysięcy złotych, niestety brak odpowiedzi ustosunkowuje mnie do stania na baczności - a szkoda.
Litosci chlopie :) Swieta sa - kazdy chce czasami odpoczac...

q

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „Informacji na temat...”