Wytaczadło - karta technologiczna

Szukasz informacji o silniku, scalaku czy innym elemencie to podaj symbol, i inne oznaczenia a moze ktos coś ci znajdzie

lukadyop
ELITA FORUM (min. 1000)
ELITA FORUM (min. 1000)
Posty w temacie: 2

Post napisał: lukadyop » 21 cze 2009, 21:24

Draco pisze:
lukadyop pisze:Gdzie jest Drako pewnie by pomógł, a tu kolega nie liczy na gotowca tylko wiele wysiłku włożył w swoją pracę.
próbujesz być śmieszny? chyba tobie nie wyszło bo żaden z kolegów nie podłapał prostackiego dowcipu...

I tak wszyscy wiedzą o co chodzi.

Tagi:

Awatar użytkownika

CNCRob
ELITA FORUM (min. 1000)
ELITA FORUM (min. 1000)
Posty w temacie: 2

Post napisał: CNCRob » 21 cze 2009, 21:28

lukadyop pisze:
Draco pisze:
lukadyop pisze:Gdzie jest Drako pewnie by pomógł, a tu kolega nie liczy na gotowca tylko wiele wysiłku włożył w swoją pracę.
próbujesz być śmieszny? chyba tobie nie wyszło bo żaden z kolegów nie podłapał prostackiego dowcipu...

I tak wszyscy wiedzą o co chodzi.
jakoś nie chce mi się z tobą polemizować i odpowiadać na dziecinne zaczepki.
- Heidenhain - Siemens - Fanuc -
Able to use the following programmes: FANUC Series 18i-TB, FANUC O-T, SIEMENS SINUMERIC 810D & 840D, ShopMILL, ShopTURN, ManualTURN, HEIDENHAIN CNC ISO, DIN PLUS and TURN PLUS (CNC PILOT) and many more.

gonziak
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Posty w temacie: 1

Post napisał: gonziak » 09 wrz 2011, 11:36

Witam,
wybaczcie że odświeżam tak odległy temat, ale mam dwa pytania. Mój projekt zawiera rys wytaczadła, uchwyt dla wytaczadła do wiercenia otworów oraz kartę technologiczną.

1) Zaprojektowałem uchwyt ale został odrzucony. Macie może jakieś przykładowe uchwyty ?
2) Karta technologiczna też jest, ale brak obróbki cieplnej. Ktoś potrafi pomóc jaki rodzaj zabiegu i w którym miejscu ??

Z góry dzięki za pomoc.
Pozdrawiam
Gonziak

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „Informacji na temat...”