Cześć,
Przymierzam się do zakupu frezarki CNC i jako że nie dysponuje odpowiednio wysokim budżetem zastanawiam się nad HAASem ewentualnie AVIA. Nie miałem wcześniej z nimi zbyt wiele do czynienia. Jakie modele byście mogli polecić? Budżet mam raczej ograniczony także pewnie będą to te mniejsze modele, ale co z dodatkami? Co brać, do czego warto dopłacić, czy brać kompletnego golasa?
Pozdrawiam
Frezarka CNC - HAAS, AVIA?
-
Autor tematu - Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 2
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 1
- Kontakt:
Re: Frezarka CNC - HAAS, AVIA?
Do czego i w jakim rozmiarze?wirtualnyjan pisze:Jakie modele byście mogli polecić?
Nie pytam konkretnie, ale jakbyś podał chociaż rząd wielkości...wirtualnyjan pisze:Budżet mam raczej ograniczony
To samo co w pierwszym akapicie...wirtualnyjan pisze:Co brać, do czego warto dopłacić, czy brać kompletnego golasa?
-
Autor tematu - Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 2
Oczywiście chodzi o maszyny używane. Budżet do 150tyś.
Chciałbym rozpocząć usługi i nie mam konkretnych wymagań co do wielkości etc. Po prostu to co najwięcej dałoby się wycisnąć z tej kwoty. Tylko chodzi mi o to żeby nie przepłacać za niektóre fajerwerki, a dopłacić do czegoś bardziej przydatnego.
Chciałbym rozpocząć usługi i nie mam konkretnych wymagań co do wielkości etc. Po prostu to co najwięcej dałoby się wycisnąć z tej kwoty. Tylko chodzi mi o to żeby nie przepłacać za niektóre fajerwerki, a dopłacić do czegoś bardziej przydatnego.
-
- Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 1
Sugeruję to;wirtualnyjan pisze: ↑12 wrz 2018, 11:57Oczywiście chodzi o maszyny używane. Budżet do 150tyś.
.....
link na PW
p.s.
Dostawca pewny i sprawdzony.
Mariusz.
Pomagam w:
HAAS - frezarki, tokarki
HAAS - frezarki, tokarki