Wylogowywanie na forum
-
- Administrator
-
Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 2
- Kontakt:
Sprawdzę, nie wiem dla czego. Ty pierwszy mi o tym informujesz.
Akcesoria CNC - EBMiA.pl
Elementy Budowy Maszyn i Automatyki
www.ebmia.pl
MECHANIKA * AUTOMATYKA * PNEUMATYKA * NARZĘDZIA * BHP, CHEMIA * TWORZYWA SZTUCZNE
www.ebmia.pl
MECHANIKA * AUTOMATYKA * PNEUMATYKA * NARZĘDZIA * BHP, CHEMIA * TWORZYWA SZTUCZNE
-
- Administrator
-
Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 2
- Kontakt:
Czy ktoś jeszcze ma problemy z wylogowywaniem. Pytam bo nikt mi nie zgłaszał z tym problemów. Kilku moich znajomych nie ma z tym najmniejszego problemu. Ja sam jak jestem zalogowany to również nie mam z tym kłopotu.
Akcesoria CNC - EBMiA.pl
www.ebmia.pl
www.ebmia.pl
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 4
- Kontakt:
Wylogowuje po mniej więcej 5ciu minutach...
Przykład: Wchodzę na forum. Otwieram po kolei tematy, które mnie interesują z zakładki "nowe posty od ostatniej wizyty". Czytam kilka kolejnych tematów bez pisania w nich. W końcu po kilku minutach (powyżej 5ciu) w kolejnym czytanym temacie chcę odpisać i okazuje się, że jestem wylogowany...
Działa to jak timer w ekoncie. Jak nie odświeżysz strony co mniej niż 5 minut to cię z automatu wyloguje...
Przykład: Wchodzę na forum. Otwieram po kolei tematy, które mnie interesują z zakładki "nowe posty od ostatniej wizyty". Czytam kilka kolejnych tematów bez pisania w nich. W końcu po kilku minutach (powyżej 5ciu) w kolejnym czytanym temacie chcę odpisać i okazuje się, że jestem wylogowany...
Działa to jak timer w ekoncie. Jak nie odświeżysz strony co mniej niż 5 minut to cię z automatu wyloguje...