Pochwale siępukury pisze:Witam !! pochwal się co robisz ! - może w innym wątku. pozdrawiam !!
Konkurs na moderatora
-
gmaro
- Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 6
- Kontakt:
Czlowiek z ideą jest uważany za wariata - aż do czasu gdy jego idea zwycieży. (Potem uznaje się go za bohatera i za pioniera danej dyscypliny.)
Pomogłem...
to nacisnij POMÓGŁ :]
Pomogłem...
Tagi:
-
chaos
Autor tematu - Administrator
-
Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 4
- Kontakt:
easy2002 wyluzuj. To nie chodzi o to że masz przeskrobane, ja szczerze mówiąc nawet o tym zapomniałem bo nie było to w moim interesie aby na kogoś się gniewać. Po prostu Profi narobili krzyku o ten wątek. Po co komu prokuratura, jakaś agencja antypiracka na głowie
.Ja nie chciałem go usuwać, nawet się jemu dokładnie nie przyjrzałem. Puźniej chciałem się temu dokładnie przyglądnąć bo dowiedziałem się że to była tylko nakładka, ale kopi tego programu już nie dostałem.
Po tych kilku słowach wyjaśnienia pytam publicznie: Czy jesteś zainteresowany moderowaniem forum?
Po tych kilku słowach wyjaśnienia pytam publicznie: Czy jesteś zainteresowany moderowaniem forum?
Akcesoria CNC - EBMiA.pl
Elementy Budowy Maszyn i Automatyki
www.ebmia.pl
MECHANIKA * AUTOMATYKA * PNEUMATYKA * NARZĘDZIA * BHP, CHEMIA * TWORZYWA SZTUCZNE
Elementy Budowy Maszyn i Automatyki
www.ebmia.pl
MECHANIKA * AUTOMATYKA * PNEUMATYKA * NARZĘDZIA * BHP, CHEMIA * TWORZYWA SZTUCZNE
-
easy2002
- Moderator
-
ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 11
- Kontakt:
Witam Administratora
Jeśli jest taka potrzeba dla forum i sam administrator uważa że się nadaję
To oczywiście , że się zgadzam
Bardzo mi miło
Jeśli jest taka potrzeba dla forum i sam administrator uważa że się nadaję
To oczywiście , że się zgadzam
Bardzo mi miło
... z poważaniem ....pozdrawiam --- Doceń to że, poświęciłem Ci trochę czasu !!! wciśnij "pomógł" to nic nie kosztuje
---
Moja pierwsza i druga maszynka a trzecia w fazie testu http://www.cnc.info.pl/viewtopic.php?t=2281
Moja pierwsza i druga maszynka a trzecia w fazie testu http://www.cnc.info.pl/viewtopic.php?t=2281