instrukcja Okuma osp300l
-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 3
-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 3
Re: instrukcja Okuma osp300l
Jak coś, to proszę o udostępnienie dokumentacji też jestem zainteresowany.

Albercik
-
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 1
Re: instrukcja Okuma osp300l
witam wszystkich !
zaczalem prace na OKUMA LB3000 EX II z OSP300P. do tej pory mialem maly kontakt z Okuma.
przez wiekszosc czasu pracowalem z Siemensem...
dodam, ze mieszkam i pracuje w Niemczech.
mam do dyspozycji manual ale tylko w jezyku niemieckim. fajnie ale... chcialbym poznac i zrozumiec system i mozliwosci Okumy dokladnie... w pozniejszym czasie zrozumiec tez 1:1 po Niemiecku....
w związku z powyższym proszę o materiały, publikacje, a najlepiej INSTRUKCJĘ do programowania OSP 300P/L po Polsku na PW albo @ [email protected]
z góry dziękuję i chętnie podzielę się moimi materałami z osobami zainteresowami
damian
zaczalem prace na OKUMA LB3000 EX II z OSP300P. do tej pory mialem maly kontakt z Okuma.
przez wiekszosc czasu pracowalem z Siemensem...
dodam, ze mieszkam i pracuje w Niemczech.
mam do dyspozycji manual ale tylko w jezyku niemieckim. fajnie ale... chcialbym poznac i zrozumiec system i mozliwosci Okumy dokladnie... w pozniejszym czasie zrozumiec tez 1:1 po Niemiecku....
w związku z powyższym proszę o materiały, publikacje, a najlepiej INSTRUKCJĘ do programowania OSP 300P/L po Polsku na PW albo @ [email protected]
z góry dziękuję i chętnie podzielę się moimi materałami z osobami zainteresowami
damian