Studia zaoczne Elektronika i Talkomunikacja Śląsk

Na tym forum rozmawiamy o elektronice nie związanej bezpośrednio z tematem CNC
Awatar użytkownika

Autor tematu
chivito
Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
Posty w temacie: 2

Studia zaoczne Elektronika i Talkomunikacja Śląsk

Post napisał: chivito » 14 lip 2015, 02:35

Gdyby ktoś rozważał rozpoczęcie studiów zaocznych w kierunku elektroniki zapraszam na Politechnikę Śląską w Gliwicach. W ubiegłym roku było sporo chętnych na zaoczne ale były tylko wieczorowe. Teraz otwierają zaoczne. W pierwszym naborze do 10 lipca jak składałem swoje podanie było 7 kandydatów, minimalna ilośc kandydatów do utworzenia kierunku jest ponad 20 osób.

Nie działa? A to posadzimy kwiatki.

Tagi:

Awatar użytkownika

Autor tematu
chivito
Posty w temacie: 2

Post napisał: chivito » 09 wrz 2015, 01:28

Witam ponownie,
Do 20.09.2015 kończy się III nabór na Politechnice Śląskiej w Gliwicach na kierunek z tematu.

Obecnie jest 19 zakwalifikowanych kandydatów a wymagana ilość do utworzenia kierunku jest 23 osoby z II naboru. W pierwszym było 7 osób.

Jeśli ktoś jest chętny zapraszam!!!!

Jestem grubo po 30'ce i od kilku lat myślałem o tych studiach ale zawsze jakoś nie w porę do naboru. Piszę ten post bo zależy mi na tych studiach i myślę że jest więcej takich osób jak ja.
Trochę czytałem tematów odnośnie studiów Elektronika i Telekomunikacja w systemie zaocznym. I wnioski są takie, że ten kierunek to lepiej dziennie bo podstawa to laboratoria. Fakt, ale w pewnym wieku dzienne to tylko dla milionerów :))
Można powiedzieć, że wszystkiego można się samemu nauczyć. To też fakt, z tym że trzeba widzieć gdzie szukać i przede wszystkim czego.

Z elektroniką walczę wieczorami już 5 rok, sporo się dowiedziałem i coś tam potrafię sklecić. Jednak zawsze gdy zabieram się za nowy temat, proces algorytmu pracy przypomina teorie Darwina. Wujek google, forum, google grafika z schematami, prototypowanie kilkakrotne i tak wkoło.

Myślę, że studia zaoczne piątek i sobota 2x w miesiącu to nie aż tak wiele do oderwania i koszt czesnego 1k2 to nie taki kosmos.
Nie działa? A to posadzimy kwiatki.

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „Elektronika ogólna”