Tokarka zuch 1
-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 7
Tokarka zuch 1
Witam zakupiłem tokarkę zuch 1 niestety bez zabieraka ,czy ktoś z was drodzy forumowicze podpowiedział by mi jaki jest tam gwint i jego skok? z tego co się orientuje to oprócz gwintu jest on chyba na lekkim stożku ?
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Tagi:
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 5
-
-
-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 7
Re: Tokarka zuch 1
Witam ponownie
Panowie tokarka zaczeła mi dziwnie smigac mianowicie tylko działa jak trzymam przycisk prawo lub lewo jak puszczę po sekundzie rozłancza stycznik.
Rozebrałem te puszkę i okazuję się ze jeden z przewodów wysunął sie ,tylko pytanie skad?
Podpinałem jak w dtr pod numer 4 widoczny na zdjęciu przewód w dół ale nic to nie pomaga ,przewód jest od włacznika pokazanego na zdj srodkowy połaczony nie wiem jak to nazwać cewkami ?
Zaznaczyłem na zielono by pokazać który to przewód .Proszę o pomoc
Panowie tokarka zaczeła mi dziwnie smigac mianowicie tylko działa jak trzymam przycisk prawo lub lewo jak puszczę po sekundzie rozłancza stycznik.
Rozebrałem te puszkę i okazuję się ze jeden z przewodów wysunął sie ,tylko pytanie skad?
Podpinałem jak w dtr pod numer 4 widoczny na zdjęciu przewód w dół ale nic to nie pomaga ,przewód jest od włacznika pokazanego na zdj srodkowy połaczony nie wiem jak to nazwać cewkami ?
Zaznaczyłem na zielono by pokazać który to przewód .Proszę o pomoc