potrzebuje kilkadziesiat/kilkaset sztuk insertow podobnych jak na zalaczonym rysunku. interesuja mnie elementy z gwintem wewnetrznym metrycznym od M4 do M12. tulejka powinna miec okragla "czesc glowna" i leb okragly, szesciakatny lub prostokatny. w ostatecznej ostatecznosci moze to byc tulejka bez zadnego lba. dlugosci calkowite tulejek od kilku mm do kilku centymetrow. male sa mi potrzebne do laczenia drobnych elemntow mechanicznych, duze do zalania ich w fundamencie. material stal, najlepeij elemnty handlowe, dostepne "od reki"
niestety nitonakretki nie wchodza w gre.
tulejki / władki / inserty gwintowane...
-
Autor tematu - ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 2
- Kontakt:
tulejki / władki / inserty gwintowane...
- Załączniki
-
- wkladka
- wkladka.jpg (36.96 KiB) Przejrzano 3432 razy
Ostatnio zmieniony 19 lut 2008, 13:24 przez DZIKUS, łącznie zmieniany 2 razy.
-mamo, czy jestem Twoją małą księżniczką?
-nie, nie jesteś synu
-nie, nie jesteś synu
Tagi:
-
Autor tematu - ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 2
- Kontakt:
zapomnialem napisac, ze nitonakretki sie nie nadaja. nakretki wydluzone juz predzej, od biedy mozna ja przetoczyc i zostawic kolnierz. ale jakos nie bardzo mam ochote toczyc kilakdzieisat takich nakretek :/
z malcych ogolnei dostepnych mozna spotkac ladnie wykonane nakrtki meblowe, gwint M6, srednica tuleji 9mm, srednica kolnierza 12, grubosc kolnierza 2, gniazdo pod ampul 5mm. nie raz ich uzywalem, ale w wielu sytuacjach sa one za duze lub za male.
z malcych ogolnei dostepnych mozna spotkac ladnie wykonane nakrtki meblowe, gwint M6, srednica tuleji 9mm, srednica kolnierza 12, grubosc kolnierza 2, gniazdo pod ampul 5mm. nie raz ich uzywalem, ale w wielu sytuacjach sa one za duze lub za male.
-mamo, czy jestem Twoją małą księżniczką?
-nie, nie jesteś synu
-nie, nie jesteś synu