Czy ktorys z szanownych kolegow wie gdzie kupic produkty firmy INGUS? Oferte mozna obejrzec tu:
http://www.igus.com
I uwazam, ze ich oferta jest dosc ciekawa i warta przemyslenia. Czy ktos wie jak wyglada sprawa kupna i ceny w polsce? Na stronie doszukalem sie, ze w Wawie maja jakiegos przedstawiciela. Wie ktos cos wiecej na ten temat?
Produkty firmy INGUS - gdzie kupić?
-
- Czytelnik forum poziom 2 (min. 20)
- Posty w temacie: 1
Igus - kontakt
Witam
Po raz pierwszy mam okazję zabrac głos na forum CNC wiec moze sie przdstawię, mam na imie Piotrek jestem z Brzegu a jestem we wstepnej fazie budowy plotera do PCV pleksi o wym 1500 x 1000 zobaczymy co wyniknie z tych wszystkich wniosków które wyniknęły podczas czytania tego forum
a wracajac do IGUS Dośc ciekawie wygląda ich oferta...przedewszystkim kompleksowo jesli chodzi o przemieszczenia liniowe..łozyska..tuleje łańcuchy itp ale to wszystko z igliduru oraz tworzyw pochodnych, ceny..hmmm...europejskie, zreszta podawane telefonicznie w euro kurs trzeba sobie kalkulować..
od razu powiem że nie jestem na żadnej prowizji z ramienia Igus..
adres: Igus sp z o.o.
ul. Parowcowa 10B
Warszawa Włochy
tel. 22/ 863 57 70
22/ 863 57 72
Po raz pierwszy mam okazję zabrac głos na forum CNC wiec moze sie przdstawię, mam na imie Piotrek jestem z Brzegu a jestem we wstepnej fazie budowy plotera do PCV pleksi o wym 1500 x 1000 zobaczymy co wyniknie z tych wszystkich wniosków które wyniknęły podczas czytania tego forum
a wracajac do IGUS Dośc ciekawie wygląda ich oferta...przedewszystkim kompleksowo jesli chodzi o przemieszczenia liniowe..łozyska..tuleje łańcuchy itp ale to wszystko z igliduru oraz tworzyw pochodnych, ceny..hmmm...europejskie, zreszta podawane telefonicznie w euro kurs trzeba sobie kalkulować..

adres: Igus sp z o.o.
ul. Parowcowa 10B
Warszawa Włochy
tel. 22/ 863 57 70
22/ 863 57 72