Wałki utwardzane 60 hrc czy da się wywiercić i nagwintować
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 2
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 2
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 3
Twoje walki wyprodukowane w Chinachmoga byc idealne !
Ale i tak wszystko nie bedzie GIT, po pierwsze kupujac produkt nie masz zielonego pojecia czy pracownicy go wykonujacy nie pracowali w zlych warunkach pracy, albo byli do tej pracy przymuszani. Pewne jest ze wykonywali ja za bezcen, technologiami ktore w Unii albo w stanach zostaly juz dawno zabronione ze wzgledu na srodowisko, i wspierasz ten system ktory zmusza ludzi do katorzniczej pracy w Chinach i przyczynia sie do bezrobocia w Europie. Wiec dla mnie nie do konca GIt
Ale i tak wszystko nie bedzie GIT, po pierwsze kupujac produkt nie masz zielonego pojecia czy pracownicy go wykonujacy nie pracowali w zlych warunkach pracy, albo byli do tej pracy przymuszani. Pewne jest ze wykonywali ja za bezcen, technologiami ktore w Unii albo w stanach zostaly juz dawno zabronione ze wzgledu na srodowisko, i wspierasz ten system ktory zmusza ludzi do katorzniczej pracy w Chinach i przyczynia sie do bezrobocia w Europie. Wiec dla mnie nie do konca GIt
-
Autor tematu - Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 13
To jest tylko pogląd
w polsce jest wyzysk, pooglądaj programy w chinach, ci ludzie nie pracują za bezcen, za to w polsce przeżyj za 1000 zł. Dojazdy 300 mieszkanie 400 jedzenie 300 , albo drożej ,a gdzie ubrania, dzieci? Każdy chińczykami się przejmuje, a nie widzi co w polsce jest , bez obrazy oczywiście

-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 3
-
Autor tematu - Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 13
Tego nie wiesz, wszędzie są psychopaci, skąd wiesz że w polsce wyzysku nie ma? Nikt tego ci nie powie
[ Dodano: 2014-05-18, 18:39 ]
Chętnie kupiłbym polski produkt, gdyby był - z prawdziwej polskiej firmy , a nie z jakiejś niemieckiej która znajduje się w polsce. Polskiego nic nie powstanie , jedyne co to ostatnio słyszałem o fabryce torów kolejowych i tyle
[ Dodano: 2014-05-18, 18:39 ]
Chętnie kupiłbym polski produkt, gdyby był - z prawdziwej polskiej firmy , a nie z jakiejś niemieckiej która znajduje się w polsce. Polskiego nic nie powstanie , jedyne co to ostatnio słyszałem o fabryce torów kolejowych i tyle