Drukarki 3D- Korzystacie?
-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 2
Drukarki 3D- Korzystacie?
Cześć, Jestem początkującym na tym forum i chciałem się w pierwszej kolejności przywitać.
Chciałem też zapytać, czy korzystacie z drukarki 3D? i jeśli tak , to co drukujecie najczęściej?
Od niedawna stałem się pasjonatem drukowania 3D i interesuje mnie wszystko związane z tym tematem.
Pochwalcie się swoimi drukarkami. Ja używam 3DGence i powiem, że jest super. Ma ktoś jeszcze może ten sprzęt?
Chciałem też zapytać, czy korzystacie z drukarki 3D? i jeśli tak , to co drukujecie najczęściej?
Od niedawna stałem się pasjonatem drukowania 3D i interesuje mnie wszystko związane z tym tematem.
Pochwalcie się swoimi drukarkami. Ja używam 3DGence i powiem, że jest super. Ma ktoś jeszcze może ten sprzęt?
Tagi:
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 1
Re: Drukarki 3D- Korzystacie?
Super mowisz? To pokaz co super drukujeszWitner pisze:...

q
„Największym wrogiem wolności jest najedzony niewolnik.”
-
- Kontakt:
-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Dla mnie drukowanie 3D to pożyteczna zabawa. Dlaczego zabawa? Bo fajne jest tworzenie kolejnych projektów i dlaczego pożyteczna? bo realizujesz te projekty. A o użyteczności drukarki 3D nie będę tu pisał bo informacji na ten temat jest dużo w Google. Według mnie technologia druku trójwymiarowego to duży przełom i ma potencjał. Nie mówię, że jest cudem ale ogólnie jest super.
-
- Kontakt: