Postprocesor do frezarki HAAS
-
Autor tematu - Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 2
Postprocesor do frezarki HAAS
Witam.
Czy któryś z kolegów/koleżanek ma może postprocesor do frezarki HAASa i mógłby się podzielić?
Na jakim innym sterowaniu można generować programy na frezarki HAAS? Jest taka możliwość? Ktoś próbował ?
Czy któryś z kolegów/koleżanek ma może postprocesor do frezarki HAASa i mógłby się podzielić?
Na jakim innym sterowaniu można generować programy na frezarki HAAS? Jest taka możliwość? Ktoś próbował ?
Myślec zamiast płacić.
Tagi:
-
- Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
-
Autor tematu - Specjalista poziom 1 (min. 100)
-
- Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 1
A to ma jakieś znaczenie? .... w/g mnie wystarczy zastąpić pliki z folderu Gpptool i po sprawie.Bogdan_Celtic pisze:z ktorego roku ten solidcam?
Jak je K.B. wykonywał ..... to na pewno.lotnik11 pisze:moge ci podesłac posiadam ale podobno nie są doskonałe.

Mariusz.
Pomagam w:
HAAS - frezarki, tokarki
HAAS - frezarki, tokarki
-
- Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
wedlug mnie ma znaczenie bowiem w wersji 2011 pojawila sie nam definicja maszyny a w 2010 tego nie ma .WZÓR pisze:A to ma jakieś znaczenie? .... w/g mnie wystarczy zastąpić pliki z folderu Gpptool i po sprawie.Bogdan_Celtic pisze:z ktorego roku ten solidcam?
Jak je K.B. wykonywał ..... to na pewno.lotnik11 pisze:moge ci podesłac posiadam ale podobno nie są doskonałe.![]()
Mariusz.
-
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 1