Witam
Nie jestem zbyt mocny w elektronice więc proszę o zweryfikowanie mojego podłączenia silnika ze sterownikiem mixpol Beta-3
Druga sprawa na sterowniku mam ustawić podział kroków 1/8 przy tym silniku ?
Pozdrawiam
Podłączenie sterownika
-
Autor tematu - Znawca tematu (min. 80)
- Posty w temacie: 3
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 1
2 zworki ustawione poziomo. Dla 2 silników zworki pod wentylatorem.Druga sprawa na sterowniku mam ustawić podział kroków 1/8 przy tym silniku ?
Dokumentacja poniżej.
- Załączniki
-
- mixpol.pdf
- (2.02 MiB) Pobrany 371 razy
-
Autor tematu - Znawca tematu (min. 80)
- Posty w temacie: 3
Witam
Wczoraj przyjechało do mnie trafo do sterownika. Model Transformator TR100 230/20V ze sklepu sponsora. Myślałem że ze trafo będzie mieć 4 przewody a okazało się że ma sześć.
Z opisu wynika że te dwa dodatkowe druty są to Termowyłącznik 125oC/2A i nie wiem co z nimi zrobić gdzie je podłączyć.
Edit.
Hmm czy te uzwojenie działa tak że jak trafo osiągnie 125oC to wyłącznik zamyka/otwiera obwód na tym uzwojeniu?
Wczoraj przyjechało do mnie trafo do sterownika. Model Transformator TR100 230/20V ze sklepu sponsora. Myślałem że ze trafo będzie mieć 4 przewody a okazało się że ma sześć.
Z opisu wynika że te dwa dodatkowe druty są to Termowyłącznik 125oC/2A i nie wiem co z nimi zrobić gdzie je podłączyć.
Edit.
Hmm czy te uzwojenie działa tak że jak trafo osiągnie 125oC to wyłącznik zamyka/otwiera obwód na tym uzwojeniu?