Witam. jesli ten post jest nie w tym dziale co trzeba to proszę o przeniesienie.
mam wytaczarke numeryczna CNC z 1986roku niemiecka NORTE HC2. mam problem z plc. tzn nie działa. szukam fachowca od ponad roku który pomoże mi wgrac nowe plc ale nikogo takiego nie spotkałem. jeśli ktoś wie kto by się znal na takiej wytaczarce to bardzo prosze o pomoc. podam numer tel. 606144075 ewentualnie na priv.
wytaczarka Norte
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 1
- Kontakt:
hi
co robi to PLC
może taniej wymienić na nowe i skonfigurować samemu pełno takich sterowników nawet blokowo ustawiasz warunki a na pewno kogoś idzie z tej epoki wyrwać aby coś skonfigurował
lub wymienić całe sterowanie na nowsze
wszystko zależy co maszyna robi jak są zlecenia warto pomyśleć
opisz więcej to mało przedstawia "wytaczarka" - i co dalej
hi
co robi to PLC
może taniej wymienić na nowe i skonfigurować samemu pełno takich sterowników nawet blokowo ustawiasz warunki a na pewno kogoś idzie z tej epoki wyrwać aby coś skonfigurował
hi
-
Autor tematu - Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
- Posty w temacie: 2
jak to co robi to PLC!!. w komputerze masz windowsa a w takiej maszynie masz naprzykład PLC. system na którym działa maszyna. i tu jest problem. bo nie wiem jak wgrac to nowe plc.andmar2005 pisze:hi
co robi to PLC
hi