Witam, witam. Mam do wykonania rys. złożeniowy pewnego elementu i potrzebuje zidentyfikować elementy zamieszczone na rysunku. Mianowicie chodzi o ten element. http://imgur.com/ZyX6TaF w wersji I.
Pierwszy raz robie coś takiego i żeby nie powiedzieć jestem w du*** bo nie udało mi się trafić na prawie nic poza nakrętką sześciokątna DIN 934, pierścieniem zacinającym X a reszta to tylko domysły. xD Więc jeśli ktoś ktoś może pomóc, będzie wdzięczny.
Rys. złożeniowy/ półwidok-półprzekrój
-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 2
Rzeczywiście jesteś w D... skoro nawet nie masz pomysłu od której strony zacząć.
Mamy grudzień... kiedy zaczął się przedmiot i dlaczego tak późno się zorientowałeś, że powinieneś zająć się np. wypiekaniem ciast?
P.S. Zainteresuj się złączkami dla przewodów miedzianych (np. do klimy)... coś ci rozjaśnią.

Obrazek celowo nie jest gotowcem.
Mamy grudzień... kiedy zaczął się przedmiot i dlaczego tak późno się zorientowałeś, że powinieneś zająć się np. wypiekaniem ciast?
P.S. Zainteresuj się złączkami dla przewodów miedzianych (np. do klimy)... coś ci rozjaśnią.

Obrazek celowo nie jest gotowcem.
-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 2
Nah jaki gotowiec, mam swoje rączki. Tylko malutka pomoc przy zidentyfikowaniu czy nazwaniu elementów.
Ew. fajnie by było zobaczyć zdjęcie czy link do części z jakiegoś katalogu czy innego gunwa. T
Raven to pomyśl, że jeszcze do zeszłego tygodnia wszystko było jasne i proste. Po prostu nie potrafię sobie tego wyobrazić.

Raven to pomyśl, że jeszcze do zeszłego tygodnia wszystko było jasne i proste. Po prostu nie potrafię sobie tego wyobrazić.