Bardzo bym prosił o sprawdzenie moich rysunków. Moim zadaniem było wykonać rysunek połączenia śrubowego nieprzelotowego i przelotowego śruby M22x80 i na rysunku miałem przedstawić wymiary tylko odnośnie śruby, a nie konstrukcji.

Jeżeli miał zwymiarować to zwymiarował.na rysunku miałem przedstawić wymiary tylko odnośnie śruby, a nie konstrukcji
Powiem tylko tyle. Bez komentarzaWidać wyparowała edukacja ...bo tylko bezmyślnie trollujesz tutaj na forum
Masz tylko parcie na szkło, bo na trochę szacunku trzeba sobie trochę zasłużyć!
Twojego teżwarszaw pisze:Pamietaj "Szacunek jest oznaką charakteru"
Może jeszcze podasz skład chemiczny stali np. S235J2G2 albo innego Stgówna i napiszesz że to przecież jest takie oczywiste.Łba, nakrętki i podkładki się nie wymiaruje(jako elementy znormalizowane) - podaje się tylko wymiar gwintu...
A TWOJA odpowiedź na to brzmi. UWAGA CYTUJĘ:Moim zadaniem było wykonać rysunek połączenia śrubowego nieprzelotowego i przelotowego śruby M22x80 i na rysunku miałem przedstawić wymiary tylko odnośnie śruby, a nie konstrukcji
Tiaaaaa. No kurka wodna odpowiedź godna podziwu i poklasku. tiaaaaŁba, nakrętki i podkładki się nie wymiaruje(jako elementy znormalizowane) - podaje się tylko wymiar gwintu...