Narysuj przekrój połówkowy
-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 3
Narysuj przekrój połówkowy
Witam! Mam narysować przekrój połówkowy tego przedmiotu. Czy powiedział by mi ktoś jak to zrobić lub dał jakiś link gdzie takie coś jest pokazane?

Ostatnio zmieniony 05 lis 2012, 07:22 przez Xancex12, łącznie zmieniany 1 raz.
Tagi:
Re: Narysuj przekrój połówkowy
https://www.google.pl/search?q=rysunek+ ... =firefox-aXancex12 pisze:Witam! Mam narysować przekrój połówkowy tego przedmiotu. Czy mi ktoś da jakiś link...
-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 1
O stary kto Cie takich kadów nauczył robic? C-C i B-B to jestj jakies kompletne nieporozumienie. Do czego ci to?dawid060 pisze:Mam na dysku podobny rysunek powinieneś sobie z tym poradzić.
Do autora tematu:
Popraw linie przerywane iniami ciągłymi a przestrzenie miedzy otworami wypelnij kreskowaniem. Ot masz twoj cały przekrój.
-
- Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
- Posty w temacie: 2
To było rozwiązanie kolosa z przekrojów. W tym przypadku było tyle możliwości do wyboru co zależało od prowadzącego. Więc lepiej było rozwiązać wszystkie przypadki niż zostawić zbłąkaną dusze na pewne 2 które i tak dostał bo się nauczył kilku przykładów na pamięćpasierbo pisze:O stary kto Cie takich kadów nauczył robic? C-C i B-B to jestj jakies kompletne nieporozumienie. Do czego ci to?dawid060 pisze:Mam na dysku podobny rysunek powinieneś sobie z tym poradzić.
Do autora tematu:
Popraw linie przerywane iniami ciągłymi a przestrzenie miedzy otworami wypelnij kreskowaniem. Ot masz twoj cały przekrój.