PILNE. na zaraz, rysunek techniczny,
-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 4
PILNE. na zaraz, rysunek techniczny,
Potrzebuję pomocy jakiejś miłej osoby, mam zdjęcia przedmiotu, który mam narysować na jutro, a nie mam pojęcia jak, miałam dopiero 1 zajęcia z grafiki inżynierskiej i zwyczajnie nie mam pojęcia jak to zrobić, komuś wprawionemu zajmie to zapewne chwilę.
Ostatnio zmieniony 23 paź 2012, 22:10 przez bombik, łącznie zmieniany 1 raz.
Tagi:
-
- Znawca tematu (min. 80)
- Posty w temacie: 1
PILNE. na zaraz
widocznie dobre dusze pisały na GG w nocy, ale koleś spał i miał to w...zacharius pisze:o prawie 21 wieczór wysyłać pytanie które ma być na jutro to

Ostatnio zmieniony 19 paź 2012, 09:31 przez aros, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 2
- Kontakt:
Uwazasz ze nalezy sie wyrozumialosc tylko dlatego, ze jest to osoba plci odmiennej? MA to jakies znaczenie zwazywszy na to, jak podchodzi do zadania. Wałkoń.... to wałkoń, tyle ze nie ma nic miedzy nogami.zacharius pisze:sądząc po pisowni jest to osoba płci przeciwnej. Panowie trochę więcej wyrozumiałości i spostrzegawczości
>>>>>>>>>> GELO <<<<<<<<<<
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
Tylko dziewczynka nie wzięła pod uwagę że nie każdy jest taki pospolicie medialny, i nie wszyscy ulegliśmy totalnej degradacji osobowości.zacharius pisze: Panowie trochę więcej wyrozumiałości i spostrzegawczości
Przecież można na forum opisać swój problem, nawet wkleić zdjęcia w poście.

Dobrze że nie podała jeszcze swojego nicku na face... wielkiej srace.
Myślę że jesteśmy bardzo spostrzegawczy, natomiast cierpliwości zaczyna nam brakować dla takich podchodów...
Pozdrawiam Sławek
-
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Hmm, jakie oburzenie wzbudziła ta prośba Panowie, więcej cierpliwości dla zagubionych studentów. Podręcznika Dobrzańskiego pewnie na oczy nie widzieli, a wielu prowadzących potrafi zamienić ten przedmiot w koszmar i mordęgę. Pani na przyszłość polecam sięganie do podręcznika Pana Dobrzańskiego, lub Burcana.
P.S nazwijcie mnie kretynem(wolę określenie pracoholik ), ale pomogłem wykonać te rysunki
Pozdrowienia dla wszystkich cierpliwych...
P.S nazwijcie mnie kretynem(wolę określenie pracoholik ), ale pomogłem wykonać te rysunki
Pozdrowienia dla wszystkich cierpliwych...
Pozdrawiam, Marcin