Sam też wypytujesz na forum ,o rzeczy ,które dla innych są banalnie proste.
Rysunek złożeniowy
-
zdzicho
- Posty w temacie: 1
-
pitsa
- Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
Do spasowania tych wszystkich elementów polecam kleje LOXEAL: http://kool.com.pl/mocowanie - tu na stronie podane są rodzaje pasowań kleju do połączeń wał - piasta oraz do mocowania łożysk, niektóre kleje nawet z tym klinem dadzą sobie radę. 
zachowanie spokoju oznacza zdolności do działania
ᐃ 🜂 ⃤ ꕔ △ 𐊅 ∆ ▵ ߡ
ᐃ 🜂 ⃤ ꕔ △ 𐊅 ∆ ▵ ߡ
-
pasierbo
- Specjalista poziom 3 (min. 600)

- Posty w temacie: 3
Najpierw sprawdzam google. a tu wystarczy najzwyczajniej pójść do biblioteki. Lenistwo nie boli, ja wiem, myslenie też nie. Wielu studentów ma jakiś wstret do biblioteki. wydaje mi sie, że to sa nawyki z koszmarów liceum gdzie do biblioteki chodziło się tylko po denne lektury, podczas gdy w bibliotece uczelni mozna znaleźć nie tylko wiele odpowiedzi na tego typu pytania ale i wiele innych ciekawych treści.zdzicho pisze:Aleś się wysilił. Nie chcesz,to nie pomagaj ,ale nie wprowadzaj chłopaka w błąd.Jeśli wcześniej nie wiedział, o co chodzi ,to teraz mu dopiero narobiłeś galimatiasu. Gotów jeszcze uwierzyć.
Sam też wypytujesz na forum ,o rzeczy ,które dla innych są banalnie proste.
-
aros
- Znawca tematu (min. 80)

- Posty w temacie: 2
Ich akurat interesują ciekawe treści, wiedza, czytanie i pisanie ze zrozumieniem (to archaizmy XIX i XX wieku)pasierbo pisze: w bibliotece uczelni mozna znaleźć nie tylko wiele odpowiedzi na tego typu pytania ale i wiele innych ciekawych treści.
-
Pneumokok
- Specjalista poziom 3 (min. 600)

Tak, a później idą do firmy takie głąby, chcą na wejście 3000 na rękę i jeszcze sie oburzają jak ktoś im proponuje mniej bo przecież oni są PO STUDIACH. W dupach się studentom technicznym teraz poprzewracało. Taka prawda, że jak sie kończy studia to sie gówno wie :] Bo studia to tylko teoria, a od teorii do praktyki to najczęściej baardzo daleko drogaaros pisze:Ich akurat interesują ciekawe treści, wiedza, czytanie i pisanie ze zrozumieniem (to archaizmy XIX i XX wieku)pasierbo pisze: w bibliotece uczelni mozna znaleźć nie tylko wiele odpowiedzi na tego typu pytania ale i wiele innych ciekawych treści.Obecnie...SMS-y, piwko, marycha, bunga-bunga i gotowce na forum CNC!!! to je to
Pozdrawiam
Jeżeli pomogłem kliknij pomógł