Rysowałem już to 2 raz i nadal nie wiem w jaki sposób poprawnie oznaczyć że otwory te przecinają się. Jak byście mogli jakoś pomóc będę bardzo wdzięczny, oraz jak są jakieś inne błędy to też poproszę o pomoc.

Przekroje są wykonane nieprawidłowo, gdyż nie wszystko jest pokazane co w danym przekroju się znajduje! Trzeba uzupełnić obydwa przekroje o otwory w miejscach gdzie występują.franek369 pisze:nie wiem w jaki sposób poprawnie oznaczyć że otwory te przecinają się.
Inżynierowie w Warszawie mają własne normy i zasady jak widać ...musisz ich zapytaćfranek369 pisze:prowadzący mówił że w taki sposób zamalowywania części otworu można pokazać że te są takie same,natomiast nie wiem czego tam dokładnie brakuje na tych przekrojach.
Chodzi mi o to w jaki sposób zaznaczyć że otwory się przecinają.
1.Teraz wykonane są rzutyfranek369 pisze:Troszkę uprościłem wywaliłem niektóre otwory mam nadzieje że nie zauważy, natomiast w jaki sposób teraz zrobić przekroje, w dolnym rzucie wszystkie otwory są przelotowe, a w głównym, górnym, mają taką długość że przecinają te dolne