Temat już daaaawno temu rozwiązałam (2012-11-14, 11:31 ) ....no cóż...elita fofum nudzi się i bawi:trzasu pisze:Tak mi sie przypomniało, fajna bryła ... pytanie kto pierwszy "rzuci" dobry 3 rzut ...![]()
Elita fofum nie musi znać każdego postu na tym fofum.Paola pisze:Temat już daaaawno temu rozwiązałam (2012-11-14, 11:31 ) ....no cóż...elita fofumnudzi się i bawi:trzasu pisze:Tak mi sie przypomniało, fajna bryła ... pytanie kto pierwszy "rzuci" dobry 3 rzut ...![]()
https://www.cnc.info.pl/topics108/rzut- ... htm#297170
![]()
To niech elita poszuka jeszcze jakieś rozwiązanie sprzed lat i wstawi...pobawimy się w szukanego ...a co!...przecież to takie ciekawe, zajmujące i pouczające dla korzystających z tego forum!trzasu pisze:Elita fofum nie musi znać każdego postu na tym fofum.
Zielonego pojęcia nie miałem, że to już było Pani Paolo, jeszcze jakieś pytania ?Paola pisze:To niech elita poszuka jeszcze jakieś rozwiązanie sprzed lat i wstawi...pobawimy się w szukanego ...a co!...przecież to takie ciekawe, zajmujące i pouczające dla korzystających z tego forum!trzasu pisze:Elita fofum nie musi znać każdego postu na tym fofum.
Tylko jedno pytanie:trzasu pisze:Zielonego pojęcia nie miałem, że to już było Pani Paolo, jeszcze jakieś pytania ?
Dobrze się czujesz ?Paola pisze: Tylko jedno pytanie:
Gdzie klik na pomógł?....( kulturalni forumowicze tak dziękują za pomoc i uświadomienie!). Elita trolli też może klikać!