To chyba jest ten nowatorski kierunek z siatką...:common pisze:Na uczelniach, mój kierunek
http://i5.sportfan.pl/spof25/bdb75687000ed8744be45dde

To chyba jest ten nowatorski kierunek z siatką...:common pisze:Na uczelniach, mój kierunek
Hahahabalbin pisze:To chyba jest ten nowatorski kierunek z siatką...:common pisze:Na uczelniach, mój kierunek
http://i5.sportfan.pl/spof25/bdb75687000ed8744be45dde
Zaraz wyczułem (tak jak @peritus i @balbin), że to jakieś brednie nawiedzonego ...np. w rzutowaniu pierwszego kąta=czyli rzutowanie europejskie...(halo Polskie Normy rysunku technicznego!)common pisze: więc w takim razie pojawia się pytanie czemu na studiach wprowadzają w błąd i twierdzą, że jest to przyjęta forma graficzna i bez tej siatki nie przyjmują rysunków. ...No i w takim razie musze podziękować za sprostowania, sugerowałem się wiadomościami od wykładowcy, że jest to przyjęte.
Słucham? Heh czyli na takim "poważnym" forum nie można się zapytać o to co jest potrzebne w szkole czy gdziekolwiek? To po co to forum? Potrzebowałem odpowiedzi na temat tej siatki bo inaczej mam niezaliczony rysunek. Ale widzę, że jednak nie można się pytać. Numeru norm nie znam, nie mam wszystkiego w głowie, możliwe że podawali ale nie zanotowałem. Z tym rzutowaniem europejskim to nie za bardzo wiem o co Ci chodzi. Siatka ta jakoś jest zawarta w książkach dotyczących rysunku więc to nie są jakieś wymysły.friko pisze:Zaraz wyczułem (tak jak @peritus i @balbin), że to jakieś brednie nawiedzonego ćpuna ...np. w rzutowaniu pierwszego kąta=czyli rzutowanie europejskie...(halo Polskie Normy rysunku technicznego!)common pisze: więc w takim razie pojawia się pytanie czemu na studiach wprowadzają w błąd i twierdzą, że jest to przyjęta forma graficzna i bez tej siatki nie przyjmują rysunków. ...No i w takim razie musze podziękować za sprostowania, sugerowałem się wiadomościami od wykładowcy, że jest to przyjęte.
@common z Wawy powinieneś dostać bana za trollownie i szerzenie bredni na poważnym forum! i nie tylko na tym tutaj forum!
.