tolerancja i chropowatość
-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 7
-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 7
-
- Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 8
A po co mu zawracać głowę? 
Wystarczy mi, że upolowałem kolejny przykład do motywowania studentów do terminowego wykonywania zadań. Pewnie pamiętasz, że na wykładach tyle zwracałem uwagi na terminowość. Na czas to "czysty zysk". Wcześniej przecież było tyle osób, które mogły pomóc na miejscu, można było wspólnie opanować trudne tematy.
Na moim roku ekipa siadała do takich tematów, każdy coś wiedział a zespołowo nauka szła skutecznie. Z mojej specjalności połowa to teraz dyrektorzy. Dokładnie ci którzy organizowali robotę zespołową nad zadaniami i projektami.

Wystarczy mi, że upolowałem kolejny przykład do motywowania studentów do terminowego wykonywania zadań. Pewnie pamiętasz, że na wykładach tyle zwracałem uwagi na terminowość. Na czas to "czysty zysk". Wcześniej przecież było tyle osób, które mogły pomóc na miejscu, można było wspólnie opanować trudne tematy.
Na moim roku ekipa siadała do takich tematów, każdy coś wiedział a zespołowo nauka szła skutecznie. Z mojej specjalności połowa to teraz dyrektorzy. Dokładnie ci którzy organizowali robotę zespołową nad zadaniami i projektami.

zachowanie spokoju oznacza zdolności do działania
ᐃ 🜂 ⃤ ꕔ △ 𐊅 ∆ ▵ ߡ
ᐃ 🜂 ⃤ ꕔ △ 𐊅 ∆ ▵ ߡ
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 1
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 1
Jak by było więcej takich osób jak kolega to bym chyba słuchał każdego słowa z wykładu z "otwartym umysłem" czekając na jeszcze i jeszcze 
Takiego podejścia nie uczą na podstawach dydaktyki
Pozdrawiam i dziękuje w imieniu wszystkich uczących się

Takiego podejścia nie uczą na podstawach dydaktyki

Pozdrawiam i dziękuje w imieniu wszystkich uczących się

"I siedzieli oni razem pod nagim DOS-em i nie wstydzili sie tego."