Dlatego sie wzialem za obrabiarki...
Bo spawanie i ciecie to jest fajne zajecie, ale odlegle horyzonty wyobrazni odpalaczy fajerwerkow szkodzily mi na nerwowosc.
Tu fajerwerki sa po prostu inne.
Ale przynajmniej po nich nie trzeba zarzadzac ewakuacji i wbjac po SAR.
Rysunek Techniczny
-
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 1
Re: Rysunek Techniczny
Na samych książkach niestety niczego się nie nauczysz. Polecam lekcje u jakiegoś nauczyciela. Po kilku spotkaniach zauważysz wyraźne postępy.HaWuŚ pisze:Witam serdecznie mam życiowy problem w którym prosiłbym o pomoc.A wiec chciałbym nauczyć się czytać rysunek techniczny bo wiem że w pracy jako operator cnc jest to potrzebne.I moja prośba jest taka skąd wziąć jakieś rysunki i czy polecilibyście mi jakaś książkę związana z rysunkiem technicznym gdzie jest to opisane proszę was o pomoc bo jestem w tym laikiem.
Ja sam chodzę od 3 miesięcy na lekcje organizowane przez www.StrefaRysunku.pl - i spokojnie mogę te zajęcia polecić.
-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 1
Re: Rysunek Techniczny
gówno prawda,architekt85 pisze:Na samych książkach niestety niczego się nie nauczysz. Polecam lekcje u jakiegoś nauczyciela. Po kilku spotkaniach zauważysz wyraźne postępy.HaWuŚ pisze:Witam serdecznie mam życiowy problem w którym prosiłbym o pomoc.A wiec chciałbym nauczyć się czytać rysunek techniczny bo wiem że w pracy jako operator cnc jest to potrzebne.I moja prośba jest taka skąd wziąć jakieś rysunki i czy polecilibyście mi jakaś książkę związana z rysunkiem technicznym gdzie jest to opisane proszę was o pomoc bo jestem w tym laikiem.
Ja sam chodzę od 3 miesięcy na lekcje organizowane przez www.StrefaRysunku.pl - i spokojnie mogę te zajęcia polecić.
P.S. akwizytorom dziekujemy ^^
Jeżeli pomogłem kliknij pomógł