Witam,
zgubiłem płytę, macie może powyższy plik ? KLucz i kody mam bo zakupiłem oryginał.
Plik Instalacyjny ARTCAM 2012 Express
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 1
Jeśli masz gdzieś na kompie zainstalowanego Artcama 2012 który się uruchamia (niekoniecznie dobrze działa) , to z menu wybierasz "Pomoc" --> Sprawdź uaktualnienia Artcam --> aktualizacja oprogramowania.
Odpali się przeglądarka internetowa ze stroną Delcama, a tam będziesz mógł sobie pobrać instalkę.
UWAGA:
Ta strona nie pokaże się, jeśli nie masz legalnego oprogramowania, czyli sprawdzany jest klucz i licencja.
Odpali się przeglądarka internetowa ze stroną Delcama, a tam będziesz mógł sobie pobrać instalkę.
UWAGA:
Ta strona nie pokaże się, jeśli nie masz legalnego oprogramowania, czyli sprawdzany jest klucz i licencja.
-
Autor tematu - Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 2
@ lajosz
nie mam... postawiłem kompa od 0 na nowym winie i nic nie mam...ściągnąłem triala i nie działa i w Delacmi powiedzieli mi że na XP nie będzie działał bo rzeczywiście nie jest to dopracowane
[ Dodano: 2015-08-18, 14:11 ]
Panowie,
poprosiłem Delcam PL i udostępnili mi link więc extra !
a teraz pytanie z cyklu X files... jak oprózniałem kompa to zgrałem wszystkie camowskie projkety jak chcę je teraz załadować do Cama okazuje się że wszystko jest Tapem, cyz jest to moliwe że to się zamieniło ????
[ Dodano: 2015-08-18, 14:20 ]
czy można jakoś odtworzyć plik który będzie cyztał Cam na bazie pliku TAP ?
[ Dodano: 2015-08-19, 11:57 ]
Ponawiam pytanie i prośbę
czy można odtworzyć pliki Camowskie na bazie Tap ?
Bardzo proszę o pomoc
nie mam... postawiłem kompa od 0 na nowym winie i nic nie mam...ściągnąłem triala i nie działa i w Delacmi powiedzieli mi że na XP nie będzie działał bo rzeczywiście nie jest to dopracowane
[ Dodano: 2015-08-18, 14:11 ]
Panowie,
poprosiłem Delcam PL i udostępnili mi link więc extra !
a teraz pytanie z cyklu X files... jak oprózniałem kompa to zgrałem wszystkie camowskie projkety jak chcę je teraz załadować do Cama okazuje się że wszystko jest Tapem, cyz jest to moliwe że to się zamieniło ????
[ Dodano: 2015-08-18, 14:20 ]
czy można jakoś odtworzyć plik który będzie cyztał Cam na bazie pliku TAP ?
[ Dodano: 2015-08-19, 11:57 ]
Ponawiam pytanie i prośbę
czy można odtworzyć pliki Camowskie na bazie Tap ?
Bardzo proszę o pomoc