Tabliczki Tus - 25
-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 2
Tabliczki Tus - 25
Witam.
Potrzebuje zdjecie lub jakiś dokument z tabliczkami do tokarki tus - 25.
Na zdjęciu załączam o jakie tabliczki mi chodzi.
Potrzebuje zdjecie lub jakiś dokument z tabliczkami do tokarki tus - 25.
Na zdjęciu załączam o jakie tabliczki mi chodzi.
- Załączniki
-
- 651122943_1.jpg (30.71 KiB) Przejrzano 5361 razy
Tagi:
-
- Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
- Posty w temacie: 1
- Kontakt:
Na ALLEGRO gość sprzedaje tabliczki do tokarek . Zapytaj może ma
www.zundapp.pl
To co lubię i to co robię
To co lubię i to co robię
-
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Tabliczki Tus - 25
Witam !
Widziałem na allegro (przed paroma dniami), gościu wystawiał TUS-kę - tabliczki były dość czytelne, przynajmiej te od obrotów /układ dżwigni/, układ dżwigni od posuwów również był widoczny - może zrobiłby lepsze zdjęcia ??
Widziałem na allegro (przed paroma dniami), gościu wystawiał TUS-kę - tabliczki były dość czytelne, przynajmiej te od obrotów /układ dżwigni/, układ dżwigni od posuwów również był widoczny - może zrobiłby lepsze zdjęcia ??
sahib
-
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Tabliczki Tus - 25
Wtam !!
Miałem na uwadze poniższą aukcję :
http://allegro.pl/show_item.php?item=686143649
może gostek zrobiłby lepsze (wyrażniejsze) zdjęcie - to nie handlarz !, ale aukcja kończy sie jutro, co mi udało sie odczytać przy dużym powiększeniu zwykłą przeglądarką
1) obroty : I-sza kolumna (1-szy bieg silnika) 30, 50, 125, 180, 500, 700 >> 2-ga kolumna x2
2-gi bieg silnika
2) posuwy: na samym dole na pewno 1:4, pozostałych wielkości nie jestem pewien, na górze chyba 4:1, srodkowe wartości widzę jako kombinację 3 i 1, ale wydaje mi się że powinny to być cyfry parzyste, czyli 2, nie widzę przełożenia 1:1, ale ja zupełnie nie znam tej tokarki może tak jest - pozostaje telfon do "MISIA 1079" to na tyle.
Miałem na uwadze poniższą aukcję :
http://allegro.pl/show_item.php?item=686143649
może gostek zrobiłby lepsze (wyrażniejsze) zdjęcie - to nie handlarz !, ale aukcja kończy sie jutro, co mi udało sie odczytać przy dużym powiększeniu zwykłą przeglądarką
1) obroty : I-sza kolumna (1-szy bieg silnika) 30, 50, 125, 180, 500, 700 >> 2-ga kolumna x2
2-gi bieg silnika
2) posuwy: na samym dole na pewno 1:4, pozostałych wielkości nie jestem pewien, na górze chyba 4:1, srodkowe wartości widzę jako kombinację 3 i 1, ale wydaje mi się że powinny to być cyfry parzyste, czyli 2, nie widzę przełożenia 1:1, ale ja zupełnie nie znam tej tokarki może tak jest - pozostaje telfon do "MISIA 1079" to na tyle.
sahib
-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 1
tabliczka położenia dźwignizmiany obrotów

dźwugnie zmiany posuwów mają cztery przełorzenia;
2;1
1;1
1;2
1;4
tabelka wielkości posuwów i doboru kół zmianowych znajduje sie za pokrywą gitary i na pewno jest czytelna.

ps. przepraszam za jakość zdjęć, ale zostały wykadrowane z większej całości (i do tego komórka)

dźwugnie zmiany posuwów mają cztery przełorzenia;
2;1
1;1
1;2
1;4
tabelka wielkości posuwów i doboru kół zmianowych znajduje sie za pokrywą gitary i na pewno jest czytelna.

ps. przepraszam za jakość zdjęć, ale zostały wykadrowane z większej całości (i do tego komórka)