Sprzedam koła zmianowe do LD550
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 2
Re: Sprzedam koła zmianowe do LD550
Hmm, powinno to być w dziale giełda, ale jeśli już to chociaż podaj cenę.plemnik7 pisze:Witam
posiadam na sprzedaż koła zmianowe do LD 550
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 3
Witam
Do gitary brakuje mi kół 38 i 55 zębów do gwintów calowych. Dodatkowo potrzebuję koło 24 zęby jedno lub dwa które nie będzie potrzebne do gitary tylko do nawrotnicy którą będę chciał zrobić w najbliższym czasie. Czy ma możliwość Kolega dorobić takie koła? Jeśli może Kolega dorobić takie koła to w tych 24 zęby potrzebował bym mniejszy otwór. Proszę o odpowiedz na moje pytania.
Pozdrawiam Janusz
Do gitary brakuje mi kół 38 i 55 zębów do gwintów calowych. Dodatkowo potrzebuję koło 24 zęby jedno lub dwa które nie będzie potrzebne do gitary tylko do nawrotnicy którą będę chciał zrobić w najbliższym czasie. Czy ma możliwość Kolega dorobić takie koła? Jeśli może Kolega dorobić takie koła to w tych 24 zęby potrzebował bym mniejszy otwór. Proszę o odpowiedz na moje pytania.
Pozdrawiam Janusz
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 2
Widzę, że kolega również zainteresowany kołami na sztuki.januszs0 pisze:Dodatkowo potrzebuję koło 24 zęby jedno lub dwa które nie będzie potrzebne do gitary
W związku z tym chciałem się tylko grzecznie przypomnieć koledze plemnik7, że gdyby się zdecydował rozkompletować zestaw to byłem i jestem zainteresowany właśnie powyższym o ile się nie mylę najmniejszym kołem

-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 3
Witam
Dzięki Kolego za info. Podobnie jak ja nie ma Kolega tych kół do gwintów calowych. Co do tego najmniejszego koła to jaka była by za nie cena? Ja bardziej skłaniam się do koła 24 zęby bo ma więcej materiału na bokach i bardziej mi się podoba do zastosowania nad którym myślę. Proszę podać cenę za to małe kółko jeśli cena będzie odpowiadać Koledze Radarkowi to może on nabyć to koło bo ma pierwszeństwo.
Janusz
Dzięki Kolego za info. Podobnie jak ja nie ma Kolega tych kół do gwintów calowych. Co do tego najmniejszego koła to jaka była by za nie cena? Ja bardziej skłaniam się do koła 24 zęby bo ma więcej materiału na bokach i bardziej mi się podoba do zastosowania nad którym myślę. Proszę podać cenę za to małe kółko jeśli cena będzie odpowiadać Koledze Radarkowi to może on nabyć to koło bo ma pierwszeństwo.
Janusz
-
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 1