Jesień przyszła, mrozy blisko, chyba pora na WYKOPKI

Mam nadzieję że fundamentalne, tak na metr głęboko

Ktoś pomoże?
Mam nadzieję że to będzie piękna POLSKA jesień.
Btw. po ilu emigrantów planujecie przyjąć pod swoje strzechy?

Pozdrawiam!
Po tylu co przyjęliśmy Ukraińców i Czeczeńcówskoczek pisze:
Btw. po ilu emigrantów planujecie przyjąć pod swoje strzechy?![]()
zakładasz zdolność wnioskowania u tych którzy by postawili ewentualne pytania.mc2kwacz pisze:Po to, żeby nie mogli się potem usprawiedliwić
oczekujesz ze głupol zmądrzeje?mc2kwacz pisze:Głupolom głosującym na pisdecję i innych oszołomów przyda się gospodarczy czyściec i lewatywa. Na nabranie rozsądku
Strzecha odpada - nie dostanie CE. Za dobrze sie pali.skoczek pisze:...
Btw. po ilu emigrantów planujecie przyjąć pod swoje strzechy?![]()
Kolejny, który zastanawia się, jak znaleźć nowe dojścia, żeby łapówkę wręczyć i przetarg wygrać? I czy wystarczy luksusowy zegarek dla ministra, czy trzeba będzie dzwon do kościoła ufundować, żeby dalej państwową kasę doić?mc2kwacz pisze:Głupolom głosującym na pisdecję i innych oszołomów
Zawsze mnie dziwiło że właściwie koronnym dowodem że PIS będzie lepszy jest stawianie domniemania jako pewnik, że obecny obóz składa się wyłącznie ze złodziei a następcy będą kryształowo czyści.jasiu... pisze:Kolejny, który zastanawia się, jak znaleźć nowe dojścia, żeby łapówkę wręczyć i przetarg wygrać? I czy wystarczy luksusowy zegarek dla ministra, czy trzeba będzie dzwon do kościoła ufundować, żeby dalej państwową kasę doić?