Mam używanego laptopa i jest problem, mach cały czas się wiesza, wiem że raczej trudno jest kupić nowego z LTP ale może ze stacją dokującą? sprawdzał ktoś takie rozwiązanie?
Zmiana programu sterującego nie wchodzi w grę.
Laptop
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 1
- Kontakt:
+ RAM
+ HDD
zmienić zasilanie na stacjonarny i wyjąc baterie
wyłączyć podgląd 3D
+ HDD
zmienić zasilanie na stacjonarny i wyjąc baterie
wyłączyć podgląd 3D
[b]MACH3 cnc[/b]Tworzenie Makr do palników magazynków THC OHC inne[b]EKRANY dla firm producentów maszyn[/b] Budowa sprzedaż wypalarki plazma gaz obrotnice Elektrodrążarki Frezarki Tokarki Giętarki3D inne wg zlecenia 888 708 196 Tomek Komor [email protected]
-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 1
Witam
Do testów i zabawy z odpalaniem macha posłużył mi laptop lenovo T 500 ( ostatni z IBM nie zepsuty lenowem ) wraz z zwykłą stacją dokującą mam lpt i com do csmio
działał tak sobie mach pod xp wraz z partycją dla win 7 z którego korzystam na co dzień
Tak da się ale chyba lepiej kupić osobny komputer od hp i masz z bani wszystko
Przenosisz rysunki na " pendrajvie " czy karcie i tyle a jak by co to se nawet " wifiego " zakładasz i wysyłasz " majla " do maszyny by zrobiła ci to czy tamto ...
Pozdrawiam
Do testów i zabawy z odpalaniem macha posłużył mi laptop lenovo T 500 ( ostatni z IBM nie zepsuty lenowem ) wraz z zwykłą stacją dokującą mam lpt i com do csmio
działał tak sobie mach pod xp wraz z partycją dla win 7 z którego korzystam na co dzień
Tak da się ale chyba lepiej kupić osobny komputer od hp i masz z bani wszystko
Przenosisz rysunki na " pendrajvie " czy karcie i tyle a jak by co to se nawet " wifiego " zakładasz i wysyłasz " majla " do maszyny by zrobiła ci to czy tamto ...
Pozdrawiam
Jeśli broń zabija ludzi , to długopisy robią błędy ortograficzne ...
-
- Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
- Posty w temacie: 2
-
- Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
- Posty w temacie: 2