Wiertarko-wkrętarka
-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 1
Wiertarko-wkrętarka
Witam.
Chciałbym kupić wiertarko-wkrętarkę akumulatorową do prac domowych jak i przy samochodzie.
Jaką byście mi polecili.
Moja kwota którą mogę przeznaczyć to 200zł.
Chciałbym kupić wiertarko-wkrętarkę akumulatorową do prac domowych jak i przy samochodzie.
Jaką byście mi polecili.
Moja kwota którą mogę przeznaczyć to 200zł.
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 2
Jak już masz przeznaczać taką kwotę na zakup takiego narzędzia, to już lepiej dołóż 100zł i kup narzędzie marki SKIL (niemiecki producent, całkiem dobre narzędzia, kilka modeli jest porządnie wyważonych i dobrze leżą w dłoni - sam używam jeden z ich modeli).
A jak trafisz na odpowiedni okres, to w promocji za tą cenę kupisz SKIL'a w zestawie z walizką i latarką LED
LUB
Dołożysz jeszcze stówę i masz porządnego Boscha
W
A jak trafisz na odpowiedni okres, to w promocji za tą cenę kupisz SKIL'a w zestawie z walizką i latarką LED

LUB

W
-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 1
mam dokladnie taka sama troche wiecej niz dwa lata i dopiero teraz czuc ze akumulatory mniej trzymaja, moze dla tego ze przez wiekszosc zimy lezaly w nieogrzewanym warsztacie1złoty pisze:Polecam wkrętarkę EINHELL BT-CD 18 V 2B ,kupiłem jakieś dobre dwa lata temu i naprawdę się na niej nie zawiodłem podczas remontu mojego mieszkania bardzo dobrze sobie poradziła i służy mi do dzisiaj!

Choć nie jestem detektywem, zawsze znajdę budkę z piwem!
-
- Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 3
Ja miałem ostatnio rozterkę to się wypowiem...
Wiertarko wkrętarki potrzebowałem do warsztatu.
Miałem kiedyś tam akumulatorową ale akumulatory padały u mnie z racji cyklu użytkowania.
Zwykle jak była robota to wkrętarka chodziła po 8h dziennie przez tydzień a potem pół roku w szafie...
Dlatego teraz kupiłem sobie wkrętarkę Skila wysoki model:D aż za 240pln.
Ale sieciową z 10m przewodem....
I powiem szczerze ,że zadowolony jestem
Wiertarko wkrętarki potrzebowałem do warsztatu.
Miałem kiedyś tam akumulatorową ale akumulatory padały u mnie z racji cyklu użytkowania.
Zwykle jak była robota to wkrętarka chodziła po 8h dziennie przez tydzień a potem pół roku w szafie...
Dlatego teraz kupiłem sobie wkrętarkę Skila wysoki model:D aż za 240pln.
I powiem szczerze ,że zadowolony jestem

-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 2
- Kontakt:
SKIL = BOSCHclubber84 pisze: A jak trafisz na odpowiedni okres, to w promocji za tą cenę kupisz SKIL'a w zestawie z walizką i latarką LED
LUB
za nazwe placisz dodatkowe 100pln
Tez polecam SKILA z 10m przewodem, nigdy sie nie rozladowalaDlatego teraz kupiłem sobie wkrętarkę Skila wysoki model:D aż za 240pln.