Witam.
Jak juz wspomnialem w temacie poszukuje pewnej maszyny. Chdzi o maszyne do polerwoania aluminium,która robi to na podobnej zasadzie co szkielkowanie(przynajmniej tak mi sie wydaje). wiem ze aluminium uprzednio poddane oczyszczaniu w jakiegos rodzaju kwasie wklada sie do takiej maszyny gdzie znajduje sie mnowsto malych kuleczek(nie wiem z jakiego one sa materialu) i to one maja za zadanie wypolerowac material. Widzialem owoce pracy takiej maszyny i sa naprawe rewelacyjne. Lecz nigdy nie widzialem samej maszyny ie moge znalesc zadnego info a bardzo potrzebuje jak najwiecej wiadomosci o tym ustrojstwie. Bede naprawde bardzo wdzieczny za cokolwiek co pomoze mi powiedziec sie cos wiecej.
POZDRAWIAM.
Poszukuje pewnej maszyny.
-
- Czytelnik forum poziom 2 (min. 20)
- Posty w temacie: 1
Poszukuje pewnej maszyny.
Znalazłem na allegro podobną maszynę , można zadzwonić do gościa i podowiadywać się w celu rozpoznawczym co z czym to się je.
Pozdrawiam
Bęben wibracyjny
Wiadomo mi że wkład jest ceramiczny lub porcelanowy plus srodek wspomagający w postaci płynów lub proszek domieszka do wody !
Tutaj masz adres internetowy Firmy u której możesz zakupić wszystkie materiały scierne i polerujące
MARBAD
Pozdrawiam
Bęben wibracyjny
Wiadomo mi że wkład jest ceramiczny lub porcelanowy plus srodek wspomagający w postaci płynów lub proszek domieszka do wody !
Tutaj masz adres internetowy Firmy u której możesz zakupić wszystkie materiały scierne i polerujące
MARBAD
Pozdrawiam Paweł B.