cwaniaczek z Warszawy
-
Autor tematu - Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 2
cwaniaczek z Warszawy
Wczoraj Straż Graniczna ujawniła w Żytkiejmach sprawcę nielegalnej wycinki choinek w lesie. Złapany na gorącym uczynku 34-letni mieszkaniec okolic Warszawy w pierwszej chwili nawet nie zauważył nadjeżdżającego patrolu SG z placówki w Dubeninkach.Nie pomogły żadne tłumaczenia. Mężczyzna utrzymywał, że wyciął w lesie 3 choinki, tymczasem prawda była zupełnie inna. W części ładunkowej ciężarowego Iveco były już ułożone drzewka jeden na drugim, a przy pojeździe i na ściółce leśnej na załadunek czekały następne. Na szkodę Urzędu Gminy w Dubeninkach wycięto około 20 świerków. Trwa szacowanie strat. Sprawca odpowie za przywłaszczenie choinek, za co grozi mu kara od 3 miesięcy do 5 lat pozbawienia wolności.Cwaniaczek krawaciarz! Oczywiście z Warszawy to wszystko wolno, a tu proszę, pewnie się zdziwił
Gratulacje dla naszych pograniczników.

Tagi:
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 1
Re: cwaniaczek z Warszawy
Jak masz problemy z samooceną, to idź do psychiatry.spawtech pisze:Cwaniaczek krawaciarz! Oczywiście z Warszawy to wszystko wolno
Prawda oczywiście jest taka, że większość złodziei w lasach to mieszkańcy prowincji, ale to też tylko dlatego, że w Warszawie nie ma lasów w których kraść by się dało.
.
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
Nie wiem dlaczego tak to ująłeś. Wyszło na to, że masz problemy z samooceną jak kolega wyżej wspomniał. często się zdarza, że ludzie kradną drzewo w tym wypadku świerk. U nas kiedyś był pościg policji za facetem który ukradł drzewa za 40zł i uciekał.spawtech pisze:Cwaniaczek krawaciarz! Oczywiście z Warszawy to wszystko wolno
-
- Kontakt:
Ale czy na pewno ten post powinien znaleźć się na forum CNC? Może lepiej przenieś go na forum "Prawdziwych Patriotów Leśnych", "Obrońców Biednych Świerczków", albo załóż blog pod nazwą "Precz ze Świętami i Mikołajem" 

Maszyny i oprogramowanie CNC: eduCAD, STEP2CNC, LynxCUT, Styro3D, Tapper, cncCAD, Image2CAM, Turn3D, TERMCUT, LynxNEST (Nesting)
-
Autor tematu - Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 2
Haha,żeby było śmieszniej,wiadomość znaleziona na jednym z lokalnych portali,
Trzeba będzie chłopakom z SG przyznać jakiś rabat na spawanie.
,a to jeden z komentarzy napisanych językiem dyplomatycznym.Ale coś w tym jest,swego czasu będąc w Murowańcu z moim partnerem(wspinaczkowym a nie życiowym-uprzedzam komentarze)zameldowaliśmy się w recepcji,na pytanie skąd kolega zgodnie z prawdą powiedział że z Warszawy no i przez cały pobyt nie znalazło się miejsce w pokojach,trzeba było noclegować na korytarzu.Mat3ys pisze:Cwaniaczek krawaciarz! Oczywiście z Warszawy to wszystko wolno
Trzeba będzie chłopakom z SG przyznać jakiś rabat na spawanie.
Ostatnio zmieniony 17 gru 2011, 19:51 przez spawtech, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
Rozmowa w pociągu:spawtech pisze:... 34-letni mieszkaniec okolic Warszawy...
Skąd jesteś ?
- z Warszawy
to czemu wysiadasz w Życzynie ?
- bo mam bliżej do domu.
-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
To i ja dorzucę swoje trzy grosze
Wczoraj wieczorem wracałem sobie do Warszawy. Z Lublina. 2/3 samochodów wjeżdżających ze mna do miasta miało tablice z innych miast. Z kolei w Lublinie widziałem sporo samochodów z prywatnymi tablicami z mojej warszawskiej dzielnicy. Ilekroć tam przyjadę, to widzę takich więcej. Tak sobie myślę, że chociaż sporo ludzi mieszka w Warszawie, to jednak niewielu z nich to Warszawiacy.

Wczoraj wieczorem wracałem sobie do Warszawy. Z Lublina. 2/3 samochodów wjeżdżających ze mna do miasta miało tablice z innych miast. Z kolei w Lublinie widziałem sporo samochodów z prywatnymi tablicami z mojej warszawskiej dzielnicy. Ilekroć tam przyjadę, to widzę takich więcej. Tak sobie myślę, że chociaż sporo ludzi mieszka w Warszawie, to jednak niewielu z nich to Warszawiacy.
pozdrawiam
Maciek
miłośnik maszyn parowych i silników GAD
Maciek
miłośnik maszyn parowych i silników GAD