Hundegger speescut .bvx

Linie produkcyjne, automaty, roboty nie tylko CNC. Przeróbki, modernizacje oraz konstrukcje własne.

Autor tematu
Michał1983
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Posty w temacie: 1

Hundegger speescut .bvx

Post napisał: Michał1983 » 15 wrz 2010, 13:13

Witam ,
mam styczność z maszyną Hundegger speedcut ale od drugiej strony ,jestem projektantem elementów pracuje w Cadworku v15.
I tu kieruje do was prośbę czy ktoś posiada program symulujący do maszyny by móc obejrzeć wygenerowane pliki przed przesłaniem ich bezpośrednio do maszyny ,chodzi o to by na poziomie projektowania można było obejrzeć to co zostanie wycięte. Pliki które generuję w CADWORKU mają rozszerzenie .bvx i niestety do tej pory nie znalazłem żadnego programu który umożliwia ich obejrzenie.

Za wszystkie odpowiedzi i sugestie będę ogromnie wdzięczny.

mój adres meilowy : [email protected]

plen
Kontakt:

Post napisał: plen » 11 paź 2010, 21:52

Witam

Jeśli posiadasz maszynę HH SC, to poproś handlowca który sprzedał w/w maszynę o program do wczytywania plików BVX, dla HH P10 nosił nazwę EKP. Program jest identyczny z tym na maszynie. Jeśli sie to nie uda możesz bezpośrednio kontaktować się z firmą HH i poprosić o taki program. Aktualizacja oprogramowania może poprawić działanie samej maszyny.

Pozdrawiam
Piotr Leń
Dietrich's 3D CAD/CAM

kaupanger

Post napisał: kaupanger » 18 kwie 2012, 20:10

Program EKP możesz pobrać bespośrednio z maszyny HH i otworzyć w swoim lapie 80 % programu funkcjonuje sam tak zrobiłem.

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „INNE MASZYNY i URZĄDZENIA”