Witam ,
mam styczność z maszyną Hundegger speedcut ale od drugiej strony ,jestem projektantem elementów pracuje w Cadworku v15.
I tu kieruje do was prośbę czy ktoś posiada program symulujący do maszyny by móc obejrzeć wygenerowane pliki przed przesłaniem ich bezpośrednio do maszyny ,chodzi o to by na poziomie projektowania można było obejrzeć to co zostanie wycięte. Pliki które generuję w CADWORKU mają rozszerzenie .bvx i niestety do tej pory nie znalazłem żadnego programu który umożliwia ich obejrzenie.
Za wszystkie odpowiedzi i sugestie będę ogromnie wdzięczny.
mój adres meilowy : [email protected]
Hundegger speescut .bvx
-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 1
-
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 1
- Kontakt:
Witam
Jeśli posiadasz maszynę HH SC, to poproś handlowca który sprzedał w/w maszynę o program do wczytywania plików BVX, dla HH P10 nosił nazwę EKP. Program jest identyczny z tym na maszynie. Jeśli sie to nie uda możesz bezpośrednio kontaktować się z firmą HH i poprosić o taki program. Aktualizacja oprogramowania może poprawić działanie samej maszyny.
Pozdrawiam
Piotr Leń
Jeśli posiadasz maszynę HH SC, to poproś handlowca który sprzedał w/w maszynę o program do wczytywania plików BVX, dla HH P10 nosił nazwę EKP. Program jest identyczny z tym na maszynie. Jeśli sie to nie uda możesz bezpośrednio kontaktować się z firmą HH i poprosić o taki program. Aktualizacja oprogramowania może poprawić działanie samej maszyny.
Pozdrawiam
Piotr Leń
Dietrich's 3D CAD/CAM