Opakowanie z Plastiku, kto to zrobi ??
-
Autor tematu - Czytelnik forum poziom 3 (min. 30)
- Posty w temacie: 2
- Kontakt:
Opakowanie z Plastiku, kto to zrobi ??
Witam poszukuję kogoś do zrobienia opakowania z przezroczystego cieniutkiego plastiku / pet.
Produkuję kenzany i chciałbym je zapakować. Kenzan ma wymiar walca o średnicy 10 cm i wysokości 2.5. Najlepsze rozwiązanie będzie arkusz plastiku o wymiarze np 15 x 11 cm i na środku wtłoczony plastik tak aby można było by włożyć ten moj kenzan, od spodu przykryć tekturką z opisem produktu i zszyć zszywaczem.
Czy ktoś dysponuję takim sprzętem aby to dla mnie wykonać???
Produkuję kenzany i chciałbym je zapakować. Kenzan ma wymiar walca o średnicy 10 cm i wysokości 2.5. Najlepsze rozwiązanie będzie arkusz plastiku o wymiarze np 15 x 11 cm i na środku wtłoczony plastik tak aby można było by włożyć ten moj kenzan, od spodu przykryć tekturką z opisem produktu i zszyć zszywaczem.
Czy ktoś dysponuję takim sprzętem aby to dla mnie wykonać???
www.witaga.com jak ktoś lubi podróżować
Tagi:
-
Autor tematu - Czytelnik forum poziom 3 (min. 30)
- Posty w temacie: 2
- Kontakt:
tak na początek na probę około 100 sztuk, oczywiście poźniej więcej, doczytałem że może to być rownież jako wydmuszki z twardej folii czy jakoś tam 

www.witaga.com jak ktoś lubi podróżować
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 4
Najszybciej i najtaniej można to wytłoczyć na formierce próżniowej.
Musisz poszukać w swojej okolicy firmy , która ma takie maszyny.
Jest tylko problem , trzeba wykonać formę na której będzie kilka gniazd z tym Twoim kenzanem.
Sama wytłoczka (blister) nie będzie droga, koszt formy ( zależy od wielkości stołu roboczego formierki) będzie o wiele większy niż te 100 szt wytłoczek.
Chyba, że kolega sam wykona formę dostosowaną do formierki.
Ja pracuje w firmie , gdzie właśnie wytłaczamy z foli PCV ( grub. 0,25 i o,4 mm) różne blistry.
Pozdrawiam
Darek z Ełku
Musisz poszukać w swojej okolicy firmy , która ma takie maszyny.
Jest tylko problem , trzeba wykonać formę na której będzie kilka gniazd z tym Twoim kenzanem.
Sama wytłoczka (blister) nie będzie droga, koszt formy ( zależy od wielkości stołu roboczego formierki) będzie o wiele większy niż te 100 szt wytłoczek.
Chyba, że kolega sam wykona formę dostosowaną do formierki.
Ja pracuje w firmie , gdzie właśnie wytłaczamy z foli PCV ( grub. 0,25 i o,4 mm) różne blistry.
Pozdrawiam
Darek z Ełku