Firma chce zmienić oprogramowanie .... padła propozycja na SOLID EDGE.
Co sądzicie , dobre jest (i dla kogo) to rozwiązanie ?

To zostańcie przy SURFCAMie lub migrujcie na MAsterCAM'a lub NX'a (lepszy support).WZÓR pisze:Pracowałem na SURFCAMIE VELOCITY 3.0http://www.surfcam.pl/default.php?id=1
Cena odzwierciedla jakość programu.WZÓR pisze:padła propozycja na SOLID EDGE.
Co sądzicie , dobre jest (i dla kogo) to rozwiązanie ?![]()
Chciałbym bardzo , ale niestety decyzja nie należy do mnie.To zostańcie przy SURFCAMie...
SACZI , nie bez powodu to zkreśliłem ... czekałem tylko na potwierdzenie odpowiedzi jaką sobie w trakcie pisania tego postu dałem....(i dla kogo)...
Trochę dziwne przejście z SYSTEMU CAM na CAD, czyżby firma zamierzała pozbyć się maszyn?Pracowałem na SURFCAMIE VELOCITY 3.0
Odpowiedź na PWBxR pisze:Witam Wzór, dlaczego Twoja firma chce zmienić system który już posiada na inne oprogramowanie?? Wystarczy nawiązać współprace z dostawcą tego oprogramowania w Polsce, akurat SurfCam dostarcza firma CNS Solutions i mają bardzo dobre wsparcie techniczne, sami piszą i wdrażają postprocesory oraz prowadzą zaawansowane szkolenia. My z nimi współpracujemy już od dawna i jesteśmy bardzo zadowoleni. Podaję numer do osoby która się z nami kontaktuje w temacie SurfCama wiec można z nim porozmawiać i spytać czy są w stanie wam pomóc: 607 615 848