Proszę o opinię czy opłaca się kupić ten zestaw
Mam zamiar złożyć frezarkę z elementów stalowych do obróbki drewna i MDF
http://www.allegro.pl/item641028410_ste ... y_cnc.html
Gotowy zestaw 3 osiowy
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 1
- Kontakt:
no juz taniej sie chyba nie da...przynajmniej jak narazie..
natomiast ja bym sie powaznie zastanowił nad zakupem tego sterownika w wersji z maks napieciem zasilania 75 V !
dodatkowy koszt śmieszny- ciut droższy sterownik i transformator o wyzszym napiecie zasilania ,a te dodatkowe dwadziescia pare V moze dodac werwy silnikom i to znacznie....
natomiast ja bym sie powaznie zastanowił nad zakupem tego sterownika w wersji z maks napieciem zasilania 75 V !
dodatkowy koszt śmieszny- ciut droższy sterownik i transformator o wyzszym napiecie zasilania ,a te dodatkowe dwadziescia pare V moze dodac werwy silnikom i to znacznie....
-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Kontakt:
Sterowniki na wyższe napięcie potrafią dać niezłego "kopa"wood carver pisze:ciut droższy sterownik i transformator o wyzszym napiecie zasilania ,a te dodatkowe dwadziescia pare V moze dodac werwy silnikom i to znacznie....
Warto wydać te kilka zł dodatkowo.
A same sterowniki - praktycznie jedne z lepszych na rynku , za tą kasę oczywiście.
Jedynie płyta główna ... nie wiem nie testowałem , ale z czystym sumieniem mogę polecić płytę z akcesorii , nie ma z nią najmniejszych problemów .
Pozdrawiam
"Tak naprawdę, to nie rozumiesz jakiegoś zagadnienia, dopóki nie potrafisz go wytłumaczyć swojej babci."
Albert Einstein
Albert Einstein
-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
Re: Opinia
Skontaktuj się z tym człowiekiem poza aukcją. Powiedz, że jesteś z tego forum, a na zestaw dostaniesz rabat.Rodzer pisze:A co powiecie ne te silniczki do tego zestawu
http://www.allegro.pl/item652161888_sil ... zarka.html
W dzień obchodź się z żoną jak z przyjacielem, w nocy jak z przyjaciółką.