Hej, poszukuje małej frezarki biurkowej o polu roboczym 20x20cm. Głównie do frezowania w drewnie napisów wielkości 15x5 cm oraz małych wpustow teowych jak dziurka od klucza - otwór na kolek rozporowy zeby detal powiesic na scianie. Najlepiej żeby obsługiwała mach3.
Wie ktoś co mógłbym kupić? Mam duży ploter i czasowo to się nie opłaca wiecej montowania zajmuje niż cala robota.
Mała frezarka - poszukuje
Frecarka cnc
-
Autor tematu - Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
- Posty w temacie: 1
-
- Czytelnik forum poziom 3 (min. 30)
Re: Mała frezarka - poszukuje
Może lepiej po prostu zmienić sposób mocowania detali na dużym ploterze ? Jakieś przyssawki podciśnieniowe i tyle ? Bo w pewnym sensie mocowania nie przeskoczysz, czy to na dużej czy malej.
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 3
Jak się kolego wstrzymasz ... do tygodnia to oferuję coś takiego ( fotki na PW ) , komplet z laptopem programem cnconv. Wrzeciono niestety nie na ER tylko frez mocowany w tulei .
-
- Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
Witam
Przepraszam, że się wtrącam, ale czy Kolego rynio_di mógłbyś wrzucić zdjęcia tutaj, albo podesłać mi też na priv. Oczywiście z zachowaniem pierwszeństwa dla Kolegi mateusz.seagal. Dziękuję.
Pozdrawiam
Janusz
Przepraszam, że się wtrącam, ale czy Kolego rynio_di mógłbyś wrzucić zdjęcia tutaj, albo podesłać mi też na priv. Oczywiście z zachowaniem pierwszeństwa dla Kolegi mateusz.seagal. Dziękuję.
Pozdrawiam
Janusz
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 3
Mam to.
Do zrobienia , porządek w okablowaniu , wstawieniu płyty pod stół a nad płytę podstawę , ustawienie silnika osi Y , wymiana tranzystora w regulatorze obrotów wrzeciona . Więcej na PW.

Do zrobienia , porządek w okablowaniu , wstawieniu płyty pod stół a nad płytę podstawę , ustawienie silnika osi Y , wymiana tranzystora w regulatorze obrotów wrzeciona . Więcej na PW.