Sprzedam Serva FANUC

Chcesz sprzedać, kupić, zamienić - wszystko co związane jest z CNC. Zabronione jest reklamowanie sklepów, firm handlowych oraz umieszczanie oferty komercyjnej w treści posta.

Autor tematu
1q1q1q1q
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Posty w temacie: 3
Posty: 133
Rejestracja: 07 sty 2011, 17:48
Lokalizacja: Polska

Sprzedam Serva FANUC

#1

Post napisał: 1q1q1q1q » 07 wrz 2019, 18:58

Sprzedam FANUC Serva 13kw. , zasilacze 150A , serva wrzeciona 35kw.
Wymontowane ze sprawnych maszyn ,działających do samego końca..
Obrazek
Obrazek
Obrazek




gozdd
Specjalista poziom 2 (min. 300)
Specjalista poziom 2 (min. 300)
Posty w temacie: 1
Posty: 477
Rejestracja: 02 gru 2013, 19:21
Lokalizacja: Częstochowa

Re: Sprzedam Serva FANUC

#2

Post napisał: gozdd » 08 wrz 2019, 10:59

Cena

Awatar użytkownika

allegromtn
Specjalista poziom 2 (min. 300)
Specjalista poziom 2 (min. 300)
Posty w temacie: 3
Posty: 308
Rejestracja: 20 cze 2014, 15:02
Lokalizacja: Bielawa

Re: Sprzedam Serva FANUC

#3

Post napisał: allegromtn » 08 wrz 2019, 15:00

Zasilanie 3x200v ?

Awatar użytkownika

Petroholic
ELITA FORUM (min. 1000)
ELITA FORUM (min. 1000)
Posty w temacie: 3
Posty: 1804
Rejestracja: 08 gru 2015, 12:23
Lokalizacja: Lublin
Kontakt:

Re: Sprzedam Serva FANUC

#4

Post napisał: Petroholic » 08 wrz 2019, 16:46

allegromtn pisze:Zasilanie 3x200v ?
Żartujesz? W Fanucu to na 99% niemożliwe :D

Standardowo zasilanie Fanuca wyglada mniej więcej tak: Sieć 400VAC 3f -> Trafo 200VAC 3f -> Zasilacz Fanuc ~300VDC -> Driver Fanuc 240VAC 3f -> Serwo AC 3f

Awatar użytkownika

allegromtn
Specjalista poziom 2 (min. 300)
Specjalista poziom 2 (min. 300)
Posty w temacie: 3
Posty: 308
Rejestracja: 20 cze 2014, 15:02
Lokalizacja: Bielawa

Re: Sprzedam Serva FANUC

#5

Post napisał: allegromtn » 08 wrz 2019, 18:13

Petroholic pisze:
08 wrz 2019, 16:46
Żartujesz? W Fanucu to na 99% niemożliwe :D
Ja bardzo poważny człowiek jestem :)

Obrazek

Awatar użytkownika

Petroholic
ELITA FORUM (min. 1000)
ELITA FORUM (min. 1000)
Posty w temacie: 3
Posty: 1804
Rejestracja: 08 gru 2015, 12:23
Lokalizacja: Lublin
Kontakt:

Re: Sprzedam Serva FANUC

#6

Post napisał: Petroholic » 08 wrz 2019, 19:03

Ja też :) Wkleiłeś tabliczkę z zasilacza, nie z drivera :D Pozycja 3 na mojej liście :D

Awatar użytkownika

allegromtn
Specjalista poziom 2 (min. 300)
Specjalista poziom 2 (min. 300)
Posty w temacie: 3
Posty: 308
Rejestracja: 20 cze 2014, 15:02
Lokalizacja: Bielawa

Re: Sprzedam Serva FANUC

#7

Post napisał: allegromtn » 08 wrz 2019, 19:16

Petroholic pisze:
08 wrz 2019, 19:03
Ja też :) Wkleiłeś tabliczkę z zasilacza, nie z drivera :D Pozycja 3 na mojej liście :D
I o to kolego pytałem, o zasilanie "zasilacza". Napięcie szyny DC czy silników servo jest dla mnie tutaj wtórne bo to zamknięte standardy producenta.

Na początku nie widziałem nigdzie zdjęcia tej tabliczki stąd pytanie.
Pozdrawiam

Awatar użytkownika

Petroholic
ELITA FORUM (min. 1000)
ELITA FORUM (min. 1000)
Posty w temacie: 3
Posty: 1804
Rejestracja: 08 gru 2015, 12:23
Lokalizacja: Lublin
Kontakt:

Re: Sprzedam Serva FANUC

#8

Post napisał: Petroholic » 08 wrz 2019, 19:39

No to w sumie trochę i mój błąd bo przegapiłem zasilacze w ogłoszeniu :) I zasugerowałem się, że pytasz o zasilanie drivera :D


Autor tematu
1q1q1q1q
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Posty w temacie: 3
Posty: 133
Rejestracja: 07 sty 2011, 17:48
Lokalizacja: Polska

Re: Sprzedam Serva FANUC

#9

Post napisał: 1q1q1q1q » 09 wrz 2019, 19:17

/cena to 1400zł za sztukę . Sprzedam najlepiej całość czyli komplet z 2 maszyn .
do środy rezerwacja ..


Autor tematu
1q1q1q1q
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Posty w temacie: 3
Posty: 133
Rejestracja: 07 sty 2011, 17:48
Lokalizacja: Polska

Re: Sprzedam Serva FANUC

#10

Post napisał: 1q1q1q1q » 11 wrz 2019, 21:05

Sprzedane....

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „Giełda CNC”