Simodrive 611 zasilacz

Dyskusje dotyczące serwonapędów i napędów serwokrokowych.

Robert_K
Specjalista poziom 3 (min. 600)
Specjalista poziom 3 (min. 600)
Posty w temacie: 3
Posty: 863
Rejestracja: 15 sie 2017, 08:03
Lokalizacja: Podkarpacie

Re: Simodrive 611 zasilacz

#11

Post napisał: Robert_K » 16 sty 2023, 19:21

gelo pisze:Omega electronics


Też polecam Omegę, korzystałem nie raz, nigdy problemu nie było.

Pozdrawiam.




CNC-Bogi
Specjalista poziom 2 (min. 300)
Specjalista poziom 2 (min. 300)
Posty w temacie: 1
Posty: 413
Rejestracja: 29 sie 2010, 15:20
Lokalizacja: Dolny Śląsk

Re: Simodrive 611 zasilacz

#12

Post napisał: CNC-Bogi » 16 sty 2023, 23:01

Omega Radom - dobry wynik jakość/cena.


Autor tematu
kamiennik
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Posty w temacie: 6
Posty: 144
Rejestracja: 14 sie 2012, 22:31
Lokalizacja: gdańsk

Re: Simodrive 611 zasilacz

#13

Post napisał: kamiennik » 22 sty 2023, 16:06

Panowie w temacie nie pytałem gdzie naprawiać... Nowy zasilacz załatwił sprawę, ten pojedzie na naprawę i na pewno nie do Omegi...
Pozdrawiam.

Awatar użytkownika

gelo
Specjalista poziom 3 (min. 600)
Specjalista poziom 3 (min. 600)
Posty w temacie: 2
Posty: 979
Rejestracja: 01 kwie 2006, 22:08
Lokalizacja: Wroclaw
Kontakt:

Re: Simodrive 611 zasilacz

#14

Post napisał: gelo » 26 sty 2023, 07:44

A co chciałeś usłyszeć w sprawie "Panowie nie mam napiecia na zacisku..."? Że ktoś Ci powie: wymień kondensator C7 obok tranzystora IGBT i będzie po sprawie?
>>>>>>>>>> GELO <<<<<<<<<<

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „Serwomotory / Serwonapędy / Napędy Serwokrokowe”