program HAAS VQC

napisanie programu

W tym dziale możesz coś zlecić lub jeżeli masz wolne moce przerobowe przyjąć zlecenie. Dozwolone jest umieszczanie ogłoszeń komercyjnych.
Awatar użytkownika

Petroholic
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)
Posty w temacie: 6
Posty: 2630
Rejestracja: 08 gru 2015, 12:23
Lokalizacja: Lublin
Kontakt:

Re: program HAAS VQC

#11

Post napisał: Petroholic » 09 lut 2021, 20:47

Województwo: Dolnośląskie
Wyślij wiadomość

Pryndzej stjudent :D




Autor tematu
BARTIO123
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Posty w temacie: 7
Posty: 0
Rejestracja: 29 sty 2021, 12:18

Re: program HAAS VQC

#12

Post napisał: BARTIO123 » 10 lut 2021, 14:20

tylko, że ja odpisałem tobie w wiadomości prywatnej czy jak dam prosty detal czy możesz go wykonać...

Awatar użytkownika

WZÓR
Moderator
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)
Posty w temacie: 5
Posty: 7058
Rejestracja: 01 sty 2009, 20:01
Lokalizacja: Oława

Re: program HAAS VQC

#13

Post napisał: WZÓR » 10 lut 2021, 16:03

BARTIO123 pisze:
10 lut 2021, 14:20
tylko, że ja odpisałem tobie w wiadomości prywatnej czy jak dam prosty detal czy możesz go wykonać...
Domyślam się , że to do mnie.

p.s.
Na tokarkę Haas mogę napisać każdy program ( nie patrząc na stopień trudności) ..... , ale nie w VQC bo nie mam do niego dostępu i w ogóle go nie używam.
Z cykli jadę .

--------------
BARTIO123 pisze:
03 lut 2021, 18:53
Ja wiem co to jest VQC tylko ja pobieralem haasa i mi nie dziala .....
Ciekawe gdzie pobierałeś?


Jak jesteś student to zdobąć dostęp do tokarki na labolatoriach ( czy jak to zwał) i napisz ten program samodzielnie.

Mariusz.


Autor tematu
BARTIO123
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Posty w temacie: 7
Posty: 0
Rejestracja: 29 sty 2021, 12:18

Re: program HAAS VQC

#14

Post napisał: BARTIO123 » 10 lut 2021, 16:30

Tylko jak mam dostać dostęp do tokarki jak uczelnie są zamknięte ? btw po co robić gówno burze jak ja tylko chciałem zlecić zrobienie programu ...

Awatar użytkownika

Petroholic
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)
Posty w temacie: 6
Posty: 2630
Rejestracja: 08 gru 2015, 12:23
Lokalizacja: Lublin
Kontakt:

Re: program HAAS VQC

#15

Post napisał: Petroholic » 10 lut 2021, 21:02

BARTIO123 pisze:po co robić gówno burze jak ja tylko chciałem zlecić zrobienie programu
Nikt nie robi gówno burzy tylko próbujemy cię wyprowadzić ze ślepej uliczki... Brniesz na siłę w VQC z jakiegoś powodu?


Autor tematu
BARTIO123
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Posty w temacie: 7
Posty: 0
Rejestracja: 29 sty 2021, 12:18

Re: program HAAS VQC

#16

Post napisał: BARTIO123 » 10 lut 2021, 21:21

tak mam powod tak jakm tobie pisalem potrzebuje programu w vqc..

Awatar użytkownika

WZÓR
Moderator
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)
Posty w temacie: 5
Posty: 7058
Rejestracja: 01 sty 2009, 20:01
Lokalizacja: Oława

Re: program HAAS VQC

#17

Post napisał: WZÓR » 12 lut 2021, 16:25

BARTIO123 pisze:
10 lut 2021, 16:30
Tylko jak mam dostać dostęp do tokarki jak uczelnie są zamknięte ? btw po co robić gówno burze jak ja tylko chciałem zlecić zrobienie programu ...
BARTIO123 pisze:
10 lut 2021, 21:21
tak mam powod tak jakm tobie pisalem potrzebuje programu w vqc..
Za rączkę poprowadzić? 8)
Jak nie ma chętnych do tego zlecenia , to nie ma.

Wysil się , napisz do Abplanalp do Działu Aplikacji ..... , Pan Jakub na pewno pomoże.

Mariusz.

Awatar użytkownika

Petroholic
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)
Posty w temacie: 6
Posty: 2630
Rejestracja: 08 gru 2015, 12:23
Lokalizacja: Lublin
Kontakt:

Re: program HAAS VQC

#18

Post napisał: Petroholic » 12 lut 2021, 21:01

WZÓR pisze:napisz do Abplanalp do Działu Aplikacji
Tylko najpierw zadzwoń do Providenta albo Bociana czy innego Mister Hajsa :D


Autor tematu
BARTIO123
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Posty w temacie: 7
Posty: 0
Rejestracja: 29 sty 2021, 12:18

Re: program HAAS VQC

#19

Post napisał: BARTIO123 » 23 lut 2021, 17:25

A taki wałek jest możliwy do wykonania w vqc?
Obrazek

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „Zlecenia”