postprocesor do frezarki XMD32 z Megaplotu

Dyskusje na temat post procesorów.

Autor tematu
wladekreklamy
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Posty w temacie: 1
Posty: 1
Rejestracja: 04 kwie 2015, 14:18
Lokalizacja: Grodzisk Mazowiecki
Kontakt:

postprocesor do frezarki XMD32 z Megaplotu

#1

Post napisał: wladekreklamy » 25 paź 2022, 18:43

Witam.
Jestem nowicjuszem na forum i branży. Firma Megaplot poinformowała mnie, że nie posiada postprocesora do programu SheetCam. Mam wybrać odpowiedni postprocesor opierając się na akceptowanej przez program MegaCut liście poleceń GCod.
Może, ktoś na forum ma doświadczenie z tą frezarką i może coś mi przekazać ze swego dorobku.




charlestrevino
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Posty w temacie: 1
Posty: 1
Rejestracja: 01 lis 2022, 16:25

Re: postprocesor do frezarki XMD32 z Megaplotu

#2

Post napisał: charlestrevino » 01 lis 2022, 16:28

Uczę się również o cięciu metalu, mój problem jest taki sam, jak twój, mam nadzieję, że znajdziesz rozwiązanie tutaj.
2 player games


Steryd
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)
Posty w temacie: 1
Posty: 3459
Rejestracja: 13 lut 2017, 19:34
Lokalizacja: Szczecin

Re: postprocesor do frezarki XMD32 z Megaplotu

#3

Post napisał: Steryd » 01 lis 2022, 16:52

A co tam jest potrzebne w tym g-kodzie czego nie ma g-kod dla macha np.?
Można?
Morzna!!!

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „Post Procesory”